238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Đavolski ples na kiši-"Mladost" je dželat za još jednog favorita

Upozorenje RHMZ

Na Sajmu zapošljavanja u Kuli u ponudi preko 200 radnih mesta

Ovih dana će biti uručena poreska rešenja za 2018. godinu

Kursna lista

Još jedno priznanje za fudbalere apatinskog Olimpika

Utorak, 13. mart 2018 god. | SPORT

12479

Priznanje za Fudbalski Klub Olimpik stiglo je ovog puta od strane fudbalskog saveza Vojvodine.
U četvrtak 15-og marta u Lukićevu održace se dopunska selekcija FS Vojvodine. Selekciju Bačke će predstavljati 4 fudbalera Olimpika, generacija 2004 Bekić Milorad, Grabež Aleksa i Jakovljević Dušan, dok ce u generaciji 2005 predstavnik Olimpika biti Nikola Skrobonja. Skrobonja je inače već u nekoliko navrata nastupao za selekciju Srbije.
Ova priznanja na adresu Olimpika ne dolaze slučajno. U klubu se radi strpljivo i planski. Dokaz tome su i takmičenja u okviru zimskih liga Sos lige budućih šamoiona i Mini Maksi Lige. Lige su jako kvalitetne , a Olimpik uprkos tome sto dolazi iz manje sredine u odnosu na Sombor i Suboticu uspeva u svim kategorijama da bude konkurentan i bori se za visok plasman.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.03.2018. god.

Današnja minimalna dnevna temperatura iznosiće -1 stepen celzijusa,dok je maksimalna temperatura 3 stepena.Vlažnost vazduha:98%, vazdušni pritisak u toku dana iznosiće 992mbara, duva vetar severni sa brzinom od 4 do 6 m/s.Vodostaj Dunava kod Apatina je u porastu i iznosi 334 cm, sa temperaturom vode od 6 stepeni.Vreme danas: u toku dana oblačno i suvo,uveče sa susnežicom i kišom.
×