156 cm
24.0 °C
Apatin 17 °C

Najnovije vesti

Članovi kampa mladih istraživača uredili plažu na Dunavu

Uhapšeno 19 osoba, a protiv 75 podnete prijave zbog krivičnih dela iz oblasti privrede i korupcije

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan

Nastavljaju se radovi na započetim investicijama u gradu

Kursna lista

"Kafe Trik" pobednik zimskog turnira u malom fudbalu "Apatin 2017/18"

Petak, 12. januar 2018 god. | SPORT

12185

Zimski turnir u malom fudbalu "Apatin 2017/18" završen je finalnom utakmicom između ekipa Kafe Trik i JV 058 koja će se pamtiti. Posle dosta preokreta i neizvesnosti, titulu prvaka ponela je ekipa "Kafe Trik" boljim izvođenjem penala, pošto je u regularnom toku susret završen nerešenim rezultatom 3:3.
U većem delu utakmice ekipa "JV 058" imala je vođstvo i stekao se utisak da će odbraniti prošlogodišnju titulu, ali se upornost igrača "Kafe Trika" isplatila i pred kraj susreta su poveli sa 3:2. Ipak su fudbaleri ekipe Kafe trik posle izvodjenja penala poneli pobednički pehar i novčanu nagradu od 100.000 dinara. Drugo mesto i 50.000 dinara pripalo je JV 058, dok je treća ekipa Car wash/Česma invest koja je u borbi za bronzu i 30.000 savladala ekipu Kombi prevoz Ožegović sa 5:2.
Za najboljeg igrača kod seniora proglašen je Srđan Grabež (Kafe Trik), najbolji strelac je iz istog tima Dragan Hoscieslavski, a žiri je za najboljeg golmana prograsio Nikolu Ićitovića (JV 058) koji je svoje priznanje predao Ivici Molnaru (Kafe Trik) smatrajući da je on zaslužio da ponese tu titulu.

12186

U konurenciji kadeta naslov prvaka pripao je ekipi "Padrino hause" koja je u finalu savladala "Bratstvo 1946" sa 2:0, dok je treće mesto osvojila ekipa "Paxel". Priznanja najboljih poneli su igrači pobedničke ekipe Stefan Rožić golman, Veljko Arsović strelac i Miloš Diljkan igrač. Kod pionira, prvo mesto osvojila je ekipa "Česma invest" drugo "Zlatara Anais" i treće Borusija. I ovde su priznanja za najbolje podelili igrači prvoplasiranog sastava Petar Drvar strelac, Aleksa Majstorović golman i Veljko Arsović igrač. Kod najmlađih učesnika Tango je slavio ispred Apataxija i u svojim redovima imao najboljeg strelca Stefana Rodića, dok su najbolji golman Miloš Pijanović i igrač Nemanja Stupar iz Apataxija.
Naslov prvaka kod veterana pripao je ekipi "APA Proing" koja je u finalu sa 2:0 savladala "Nezavisni sindikat APA", dok je treće mesto osvojila "Picerija Zamak". Tu nije bilo mnogo dileme oko proglašenja najboljih. Prvi strelac turnira bio je Goran Bačić (Picerija Zamak), najbolji golman Branislav Vujnović (APA Proing) dok je za najboljeg igrača proglašen Zoran Stamenić (APA Proing) dvostruki strelac u finalu.
Pehare, priznanja, diplome, plakete i novčane nagrade učesnicima su dodelili Slobodan Bačić, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Apatin i Radomir Radujko, upravnik hale OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

16.07.2018. god.

×