VESTI

KONKURS ZA SREDNJOŠKOLCE ZA SMEŠTAJ U DOMU UČENIKA I STIPENDIJE

 

Konkurs za dodelu stipendija i pomoći u školovanju učenika srednjih škola na teritoriji opštine Apatin je raspisan danas i trajaće do 10. septembra.

Pravo na učeničku stipendiju u predstojećoj školskoj godini, u skladu sa zakonom, u iznosu od 5.000,00 dinara mesečno, počevši od 01. septembra 2021. godine, zaključno sa 30. junom 2022. godine, imaju svi učenici koji ispunjavaju uslove da su upisali neku srednjoškolsku ustanovu koja se nalazi na teritoriji opštine Apatin, te da su u prethodnoj školskoj godini ostvarili ukupnu prosečnu ocenu od najmanje 4,60.

Pravo na pomoć u školovanju u iznosu od 3000,00 dinara mesečno, počevši od 01. septembra 2021. godine, zaključno sa 30. junom 2022. godine, imaju svi učenici koji pored uslova da su upisali neku od srednjoškolskih ustanova sa teritorije naše opštine i uslov da dolaze iz porodica koje su korisnici materijalnog obezbeđenja porodice i socijalne pomoći ili da su deca ratnih vojnoh invalida, kao i da su u prethodnoj školskoj godini ostvarili ukupnu prosečnu ocenu od najmanja 3,00.

Opštirnije o ovom konkursu možete pročitati OVDE.

Od danas, pa u narednih 15 dana, trajaće i konkurs za dodelu smeštaja i ishrane učenika srednjih škola u Domu učenika Apatin koji imaju prebivalište ili boravište van naseljenog mesta Apatin za predstojeću školsku godinu.

Opština Apatin će finansirati ukupno 20 mesta u Domu učenika u visini 100% ukupne cene tokom trajanja cele predstojeće školske godine za učenike koji ispunjavaju uslove iz konkursa koji možete pročitati OVDE.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!