238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

PODRŠKA AP VPJVODINE NAUTIČKOM TURIZMU

U opštini Apatin prošle nedelje bez saobraćajnih nezgoda

U PRIGREVAČKOJ SPOMEN BIBLIOTECI SUTRA KNJIŽEVNO VEČE POSVEĆENO BRANKU ĆOPIĆU

U PRIGREVICI JUČE ODRŽANE TRADICIONALNE MAČKARE

Kursna lista

Košarkaši Apatina prekinuli lošu seriju

Ponedeljak, 06. novembar 2017 god. | SPORT

11854

Od starta prvenstva bilo je samo pitanje trenutka kad će „krenuti“ apatinskim košarkašima. Taj trenutak je došao u šestom kolu prvenstva Prve regionalne lige protiv Radničkog iz Kovina. Iako je ovo bio susret dva tima sa začelja, na terenu se to nije moglo primetiti. Oba tima su krenula agresivno i borbeno pa je i rezultat u tom period bio “na vagi”, ali je prva četvrtina pripala domaćinu sa minimalnih 21:17. Kako je utakmica odmicala sve su bili vidljiviji rezultati rada trenera Predraga Šuputa sa timom proteklih dana. Cela ekipa je delovala sigurnije i uigranije što je od plus 8 na poluvremenu (38:30) dovelo do plus 19 (63:44) na kraju treće četvrtine. U utakmici protiv Kovinaca svi su opravdali minutažu, a bolji od ostalih bili su Genal I Perlić.
Nakon početne serije poraza, ulazak u formu košarkaša Dunava dolazi u pravom trenutku jer sledi još jedna utakmica sa timom “iz donjeg društva”. Oni gostuju u Pančevu ekipi Kris Kros koja za sada ima jednu pobedu kao I Apatinci. Bodovi sa ovog gostovanja bi mnogo značili u nastavku prvenstva.

Uredio: DESK | Izvor: 025info

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

19.02.2018. god.

Elektrodistribucija Apatin obaveŠtava gradjane Kupusine da će u utorak 20.02.2018 godine u periodu od 9 do 13 časova i 30 minuta doći do isključenja električne energije u celom naseljenom mestu zbog zamene elektricnih stubova.
×