VESTI

MINISTARKA VLADE REPUBLIKE SRBIJE DR SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ, DANAS U APATINU

13461

Ministarka Vlade Republike Srbije dr Slavica Đukić Dejanović, potpredsednica Socijalističke partije Srbije, posetila je danas Apatin i tom prilikom se sastala sa rukovodstvom i jednim delom predloženih kandidata za odbornike na lokalnim izborima sa liste IVICA DAČIĆ – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma.

13462

Politika koja je zasnovana na vrhu naše Partije, a odnosi se na podmlađivanje kadrova kao i same liste predloženih kandidata za poslanike i odbornike preslikana je i u Apatinu, zaključak je potpredsednice SPS Đukić Dejanović. U ovim teškim vremenima moramo odati počast svim iskusnim starim kadrovima koji su podneli jedan težak teret takođe jednog teškog perioda posle 2000. godine, a istovremeno priznati da je došlo vreme da prepustimo tu borbu u prvim redovima mladim članovima naše partije koji su takođe pokazali kvalitete i lojalnost našoj partiji.

13463

Najbolji primer mudrosti i svrsishodnosti u odlukama pokazala je upravo potpredsednica SPS Đukić Dejanović kada je na 3. mesto liste za poslanike R. Srbije koje je bilo namenjeno upravo njoj predložila Dubravku Kralj koja ima 25 godina i najbolji je svršeni master student pravnog fakulteta. Odmah iza nje na 4. mestu nalazi se Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine, i plus još mnogo talentovanih i odanih mladih članova koji čine listu kandidata za narodne poslanike. Liste kandidata za pokrajinske, gradske i opštinske odbornike su koncipirane upravo na toj tezi da spoj mladosti i iskustva nema alternativu kada je u pitanju postizanje dobrog rezultata i zato je pozvala sve socijaliste na jedinstvo i poštovanje Partije i prihvatanje odluka koje možda nekima na prvi pogled nisu prihvatljive.

Budućnost kako Srbije tako i Apatina leži na generacijama koje dolaze, zaključila je Slavica Đukić Dejanović.

Nakon sastanka sa Socijalistima, ona je u prisustvu premijerke Vlade R. Srbije Ane Brnabić posetila vrtić „Duga“ u Svilojevu za čiju adaptaciju je novac izdvojilo upravo resorno ministarstvo na čijem je čelu dr Slavica Đukić Dejanović.

13464

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!