246 cm
24.5 °C
Apatin 15 °C

Najnovije vesti

KONKURS OPŠTINE APATIN ZA PODSTICAJE U PČELARSTVU I STOČARSTVU

PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA POČINJE U PONEDELJAK

ODRŽANA JE OBUKA ZA KORISNIKE NA NIVOU OBJEKTA U ISEM BAZI

Početkom jula deveti kamp "Sabor 2018"

Kursna lista

MLADE ODBOJKAŠICE PROŠLOG VIKENDA BEZ ODMORA

Ponedeljak, 15. maj 2017 god. | SPORT

10741

U Prigrevici je je ovog vikenda održan turnir u odbojci  za pionirke u sklopu majskih svečanosti Prigrevice.
U polufinalnim utakmicama AS iz Čonoplje je pobedio sa 2-1 domaći Boom Volley,a Apatin sa 2-0 Mladost iz Bačkog Petrovca.
Nakon odigranih  polufinalnih utakmica odbojkašice Mladosti iz Bačkog Petrovca su u utakmici za 3 mesto pobedile domaći Boom Volley sa 2 :0 u setovima. Treba istaći da su Prigrevčanke bile najmlađa ekipa na ovom turniru.
U finalnoj utakmici Apatin je pobedio sa 2-0 AS iz Čonoplje.
Prve tri ekipe na turniru su dobile medalje,a odbojkašicama Apatina je pripao pobednički pehar.
Birane su najbolje igračice po pozicijama a za najbolju igračicu turnira je proglašena Ivana Miler iz OK Apatin. Milica Zelić kapiten OK Apatin je najbolji tehničar turnira. Anđela Graovac igračica OK Boom Volley iz Prigrevice je najbolji smečer turnira.

Ovo je bila osma godina za redom kako  OK Boom Volley u sklopu Majskih svečanosti Prigrevice  organizuje odbojkaški turnir.

Odbojkašice su odmah sutradan nastupile i na turniru u Odžacima gde je u nedelju održan prvi u nizu sreet volley turnira  koji se tradicionalno igraju od meseca  maja pa sve do oktobra širom Vojvodine. Na 10 odbojkaških terena, odbojku je igralo preko 400 devojčica.

Odbojkašice Apatina su nastupile u dve kategorije 2006 i 2007 godište. Apatinke su u kategoriji 2007 godište nakon 6 pobeda izborile plasman u finale turnira. U finalu su pobedile ekipu ''Respekt '' iz Novog Sada sa 2-1 u setovima i zasluženo osvojile zlatne medalje i pobednički pehar. Najbolja igračica turnira u ovom uzrastu je Lana Zorić , igračica ok Apatin.
Turnir je odlično organizovao OK Goxin Odžaci.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.06.2018. god.

×