VESTI

NASTAVLJENI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI SAOBRAĆAJNICE U CENTRU APATINA

      Započeti radovi na rekonstrukciji saobraćajnice ulice Petefi Šandora u Apatinu, nedavno su zaustavljeni zbog loših vremenskih uslova. Oni su nastavljeni ovih dana čim su to vremenski uslovi bar malo dozvolili. O planiranim radovima, načinu finansiranja i rokovima završetka direktor Direkcije za izgradnju Apatin, Milan Pavković za Radio Apatin je rekao:
    -"Pošto se radilo o iuzetno lošoj podlozi, svedoci ste da su tu bile betonske kocke koje su bile presvučene asfaltom, međutim to je sve ispucalo od intenziteta korišćenja tako da smo morali da uradimo rekonstrukciju ove ulice. Na svu sreću, u decembru mesecu smo od Ministarstva za infrastrukturu dobili novčana sredstva u iznosu od 21 milion i  500.000,00 dina koja će biti dovoljna da se uradi kompletna rekonstrukcija ove ulice zajedno sa rekonstrukcijom kompletne pripadajuće infrastrukture, znači kanalizacijom atmosferskom i fekalnom, gde ćemo proširiti cevi da se više nikad nedešavaju onakve poplave prilikom većih kišnih padavina".
    -"Isto tako vrši se zamena cementno-azbestnih cevi od vodovoda, a takođe i ostale infrastrukture, struje, gasa, kablovske televiije i ostalog. Želeo bih da kažem da ćemo pored ove rekonstrukcije dela ulice Petefi Šandora, izgraditi i jedan deo u dužini od pedeset metara, odnosno uraditi spajanje ulice Branislava Nušića sa ovom deonicom koju rekonstruišemo čime će se stvoriti uslovi da ta ulica više ne bude slepa, i da protok saobraćaja koji nam je izuzetno bitan zbog Doma zdravlja i samog centra grada  i čime će se omogućiti da se saobraćaj odvija ne smetano. Cela dužina ove deonice u ulici Petefi Šandora je 200 metara, kao i ove nove saobraćajnice iz pravca ulice Branislava Nušića biće širine sedam metara tako da će saobraćaj moći da se odvija normalno, ali ipak da kažem da će saobraćaj u tom delu biti usporen zbog samog centra grada a i zbog ustanova  i šetališta koja se nalaze u blizini, sve to će biti regulisano i rešeno ležećim policajcima. Takođe biće izgrađena i nova 52 parking mesta jer svedoci smo koliko imamo problema sa parkiranjem vozila, tako da će ova rekonstrukcija i u tom smislu pomoći i to biti na neki način rešeno. Investicija iznosi 21.500.000,00 dinara i kompletna sredstva su  obezbeđena što je izuzetno bitno u današnje vreme kada postoje ogromne poteškoće oko realizacije svih programa. Rok za završetak svih radova i puštanje saobraćajnice u rad je prvobitno planiran do polovine aprila, međutim svedoci ste i videli ste da nas je ovo vreme i snežne padavine omelo već u samom početku i da se zima odužila tako da planiramo rok završetka oko prvog maja. Nadamo se da će nas vremenski uslovi u narednom periodu poslužiti i da ćemo planirane radove završiti na vreme".

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!