156 cm
24.0 °C
Apatin 17 °C

Najnovije vesti

Članovi kampa mladih istraživača uredili plažu na Dunavu

Uhapšeno 19 osoba, a protiv 75 podnete prijave zbog krivičnih dela iz oblasti privrede i korupcije

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Petrovdan

Nastavljaju se radovi na započetim investicijama u gradu

Kursna lista

NEMANjA JOVIĆ O PLANOVIMA TURISTIČKE ORGANIZACIJE U OVOJ GODINI

Utorak, 17. april 2018 god. | Vesti
12771
Na konferenciji za medije koja je održana prošle nedelje u prostorijama Turističke organizacije, u razgovoru sa predstavnicima apatinskih medija, direktor ove ustanove Nemanja Jović je govorio o tome šta nas sve očekuje u predstojećem periodu.
 
Prevashodan cilj jeste da se ostvari što bolja saradnja sa brojnim udruženjima građana, fizičkim licima koja poseduju registrovane smeštajne kapacitete, sa ugostiteljima i drugim privatnicima. – kazao je Jović i nadovezao se da samo timskim nastupom svih nabrojanih u saradnji sa Turističkom organizacijom može da se napravi dobar rezultat.
 
Već ovaj vikend koji dolazi donosi nove brojne sadržaje. U subotu 21.04.2018 ujutro u 9 sati u pešačkoj zoni ulice Srpskih Vladara održaće se „Cvetna pijaca“ u saradnji sa udruženjem ljubitelja prirode „Franc Špajzer“. Par sati kasnije, tačnije od 11:30 na Trgu Nikola Tesla biće održana izložba old timer automobila u okviru kog će biti održan i rok koncert grupe Prljavi Romeo. Posetioce očekuju i drugi sadržaji koje Nemanja ovom prilikom nije želeo da otkrije kako bi bile iznenađenje. 
 
Sutradan, u nedelju 22.04.2018 kod stadiona OFK Mladost sa početkom u 11 sati u saradnji sa udruženjem ljubitelja i uzgajivača konja „Ular“ organizovaće se prvi defile jahača, fijakera i zaprega sa proprtnim programom.
 
Kako Apatin posećuje sve veći broj turista, licenciranje turističkih vodiča je takođe jedan od ciljeva Turističke organizacije. Međutim, kako je polaganje tek krajem godine, za ovu godinu u međuvremenu ostaje da se urade prijave. Na osnovu broja prijavljenih, videće se u kojoj meri će Turistička organizacija moći da im pomogne. – saznajemo od Jovića koji je najavio još jedan projekat, a u pitanju je projekat izrade turističke signalizacije. Cilj je da se obeleže fotografijama i barem dvojezičnim tekstom najznačajniji turistički lokaliteti što je jako važno kako bi ponuđeni sadržaji bili što dostupniji kako samim građanima a tako i turistima.
 
Uredio: DESK | Izvor: Info služba SO Apatin

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

16.07.2018. god.

×