VESTI

OBRT U SLUČAJU RAZBOJNIŠTVA NA PUTU ZA SVILOJEVO: SONĆANIN FINGIRAO PLJAČKU?

13846

Ilija Ž. (50) iz Sonte, koji je u petak prijavio da mu je oteto 6 miliona dinara, je pao na poligrafu i protiv njega će Osnovno javno tužilaštvo u Somboru podići tužbu za krivično delo lažno prijavljivanje.

Podsetimo, Ilija Ž. je 29. januara prijavio kako su ga na putu Apatin- Svilojevo, nedaleko od kružnog toka, presrela trojica maskiranih muškaraca u crnom džipu prekrivenih registarskih tablica i od njega otela 6 miliona dinara. Sve se, kako je rekao, dogodilo oko podneva, na otvorenom putu. Razbojnici su, potom, kako je tvrdio, pobegli u pravcu Svilojeva.

Policija je odmah povela istragu, ali i uočila brojne nelogičnosti u Ilijinoj izjavi. Odmah su blokirani granični prelaz kod Bogojeva, i putni pravci iz Svilojeva i Sonte, ali navodnim napadačima nije bilo ni traga. Tokom istrage, policija je pribavila snimke i nadzornih kamera, a obavljeno je i poligrafsko ispitivanje nad osumnjičenim, koje je dovelo do obrta u ovoj priči.

-Ilija Ž. je pao na poligrafu, lišen je slobode, priveden kod tužioca i protiv njega je pokrenut postupak za krivično delo lažno prijavljivanje, navodi naš izvor blizak istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni, koji se inače bavi poljoprivredom i trgovinom poljoprivrednim zemljištem, ima poveći kredit kod banke, te potencijalni problem sa njegovom otplatom eventualno može biti jedan od motiva za krivično delo za koje se sumnjiči. 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!