238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Đavolski ples na kiši-"Mladost" je dželat za još jednog favorita

Upozorenje RHMZ

Na Sajmu zapošljavanja u Kuli u ponudi preko 200 radnih mesta

Ovih dana će biti uručena poreska rešenja za 2018. godinu

Kursna lista

Odbojkašice Apatina pobedile CVS iz Sombora

Nedelja, 11. mart 2018 god. | SPORT

12461

Odbojkašice Apatina su zadržale sjajan skor, sa maksimalnih 9 bodova na početku prolećnog dela sezone. Ovoga puta pravi odgovor na njihovu igru nisu imale komšinice iz Sombora.
Apatinke su u petak, u derbiju kola Prve ženske lige sa 3:1 u setovima pobedile CVS Elbraco Technoland iz Sombora.
Mnogo toga je na ovom meču zavislo od domaćih igračica.
Apatin lako dobija prvi set sa ubedljivih 25:9.
Početkom narednog seta pokazale su Somborke da se neće predati,uprkos debaklu u prethodnom.Do polovine drugog seta se igralo poen za poen,kad su odbojkašice Apatina napravile razliku od 5 poena prednosti koju su i uvećale do kraja .Drugi period igre je završen pobedom Apatinki 25:16.
Od trećeg seta ova utakmica je pokazala svu lepotu ženske odbojke, zbog koje je ovaj sport toliko popularan među devojčicama i devojkama.Zaigrale su gošće na sve ili ništa i vratile se u igru.Uz mnogo preokreta igračice iz Sombora zasluženo rešavaju u svoju korist treću deonicu sa 25:20.
U četvrtom,poslednjem setu je viđeno najviše uzbuđenja.Vodio je CVS do polovine seta..Međutim Sanja Maleš i njene drugarice se nisu predavale.Upornom igrom uspele su Apatinke da izjednače,a potom i povedu.U neizvesnoj završnici utakmice viđeno je mnogo dugih poena .
Nakon velike borbe i prave drame četvri set Apatinke su dobile sa 25:23, za konačnih 3 :1 u setovima.
Prava je šteta što dobru igru Apatinki nije podržalo više publike,jer je ova utakmica zbog zgusnutog rasporeda u hali OŠ Žako Zrenjanin odigrana u hali Tehničke škole.

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.03.2018. god.

Današnja minimalna dnevna temperatura iznosiće -1 stepen celzijusa,dok je maksimalna temperatura 3 stepena.Vlažnost vazduha:98%, vazdušni pritisak u toku dana iznosiće 992mbara, duva vetar severni sa brzinom od 4 do 6 m/s.Vodostaj Dunava kod Apatina je u porastu i iznosi 334 cm, sa temperaturom vode od 6 stepeni.Vreme danas: u toku dana oblačno i suvo,uveče sa susnežicom i kišom.
×