VESTI

ODRŽANA PETA SEDNICA SO APATIN USVOJENI IZVEŠTAJI, PLANOVI, KADROVSKE IZMENE...

13786

Danas je održana peta sednica SO Apatin i to u velikoj sali Kulturnog centra, kako bi se ispoštovale sve propisane epidemiološke mere.


Sednica je započela razmatranjem izveštaja Mandatno-imunitetske komisije, te je usvojen predlog Rešenja o prestanku mandata odbornika Aleksandra Smiljanića (SRS), nakon čega je verifikovan mandat odbornika Milorada Mrđe (SRS).


Usledilo je usvajanje odluke o drugim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin, kao i usvajanje izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Apatin za ovu godinu, sa izveštajem o izvršenju sredstava samodoprinosa, za period januar – septembar.


Potom su odbornici usvojili izveštaj o izvršenju godišnjeg programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“ Apatin, sa finansijskim izveštajem za prošlu godinu i izveštajem ovlašćenog revizora, te prve izmene godišnjeg programa pomenutog preduzeća za tekuću godinu.


Usvojen je i operativni plan zimske službe opštine Apatin na javnim putevima u opštini Apatin za 2020/21 godinu, kao i rešenja o obrazovanju Štaba zimske službe. Odbornici su usvojili i godišnji izveštaj o radu i finansijski izveštaj Centra za socijalni rad i Ustanove za stručno osposobljavanje odraslih Apatin za prošlu godinu i Programi rada i finansijski planovi za ovu godinu.


Na kraju sednice izglasano je nekoliko imenovanja. Umesto Milke Nikšić, koja je podnela ostavku, na mesto v.d. direktora Ustanove za stručno osposobljavanje odraslih, najduže godinu dana (do sprovođenja javnog konkursa) imenovana je Ivana Pavković. Za predsednika Skupštine Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje Slobodnom zonom „Apatin“ imenovan je Sveto Bajić u Apatinu, a za predsednika Upravnog odbora Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“ imenovana je Maja Krstin.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!