VESTI

ODRŽANA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA, GRAĐANI MOGU DA SE JAVE ZA SANIRANJE ŠTETE

14237

Povodom vanredne situacije koju su izazvale vremenske neprilike tokom predhodnih dana, a posebno večeri, te najave istog za danas, zasedao je opštinski štab za vanredne situacije kojim je predsedavala predsednica opštine Apatin Dubravka Korać. Sastanku su prisustvovali predstavnici policije, mesnih zajednica, JKP „Naš dom“ Apatin, te lokalne samouprave.

Doneta je odluka da se formira tim kom građani mogu da prijave nastalu štetu usled padavina, tako da mogu da se jave u svoju mesnu zajednicu i da pozovu komisiju koja će izaći do kraja nedelje na teren i utvrditi eventualnu štetu. U slučaju da građani imaju problem da im je voda ušla u kuću, podrume i da nisu u situaciji da to sami saniraju mogu da pozovu JKP „Naš dom“ i ekipa čim bude slobodna, pojaviće se na toj adresi.

 

Broj telefona JKP "Naš dom" Apatin 025/772-415

Mesna zajednica Prigrevica, 063/118-22-50

Mesna zajednica Svilojevo, 069/797-434

Mesna zajednica Kupusina, 063/735-64-10

Mesna zajednica Sonta, 060/379-23-22

Mesna zajednica Apatin, 060/656-62-11

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!