238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Predstava "Pepeljuga-tamo, ovde, svuda" predstvanik Apatina na Zonskoj smotri u Crvenki

U ponedeljak deo grada bez struje

Od utorka akcija suzbijanja krpelja u opštini Apatin

OBAVEŠTENјE O UPISU DECE U RADNIM ODELjENјIMA PREDŠKOLSKE USTANOVE U PRIGREVICI, SONTI, SVILOJEVU , KUPUSINI I NASELjU ROMA

Kursna lista

Olimpik osvojio Vojvodinu

Ponedeljak, 20. mart 2017 god. | SPORT

10332

Fudbalski Klub Olimpik iz Apatina sa generacijom 2004 postao je prvak Vojvodine u okviru Mini Maksi Fudbalske Lige za sezonu 2016/2017 . Ovo je treći put u istoriji da Olimpik pravi ovakav podvig. 
U Novom Sadu je održan turnir za prvaka regije na kome je učestvovalo 9 najboljih ekipa iz Mini Maksi Liga podelejnih u tri grupe po tri ekipe. 
Rezultati:
Olimpik - Proleter Zrenjanin 5:3
Olimpik - Bolesnikov Novi Sad 7:0
Finalni trijagonal
Olimpik - Ofk Odzaci 4:1
Olimpik - Bambi Zrenjanin 4:1
10333
Takodje ovog vikenda Olimpik je u okviru gradske Mini Maksi Lige u Odzacima osvojio prvo mesto pobedivsi u finalu domacu ekopu Ofk Odzaka 5:0.
Još jedan zapaženi uspeh ovog vikenda ostvarila je Olimpikova generacija 2006 koja je na kvalitetnim turniru u Beogradu u konkurenciji 12 ekipa uspela da osvoji turnir.
10334
U polufinalu je pobedjena ekipa škole fudbala Altina iz Zemuna dok je u finalu savladana ekipa škole fudbala "Ole" iz Borče. Pored osvojenog prvog mesta golmanu apatinskog Olimpika Arseniju Cvetojevicu pripala je nagrada za najboljeg golmana turnira.

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.04.2018. god.

×