238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Đavolski ples na kiši-"Mladost" je dželat za još jednog favorita

Upozorenje RHMZ

Na Sajmu zapošljavanja u Kuli u ponudi preko 200 radnih mesta

Ovih dana će biti uručena poreska rešenja za 2018. godinu

Kursna lista

OO SPS obeležio godišnjicu smrti Slobodana Miloševića

Utorak, 13. mart 2018 god. | Vesti

12480

Juče je Opštinski odbor SPS zvaničnim skupom, obeležio godišnjicu smrti nekadašnjeg predsednika stranke i predsednika SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića, koji je preminuo 11. marta 2006. godine. Skup je održan u prostorijama stranke, a prisustvovali su članovi i simpatizeri iz apatinske opštine. Prisutnima se prigodnim govorom obratio predsednik OO SPS Apatin, Živorad Smiljanić i istakao da je ovaj skup posvećen upravo sećanju na nekadašnjeg predsednika i osnivača stranke, Slobodana Miloševića, i dodao:

12482

Audio zapis
RadioApatin.com

Članovi Opštinskog odbora i stranke i njihovi simpatizeri, koji su prisustvovali ovom skupu, minutom ćutanja su odali poštu nekadašnjem predsedniku i osnivaču Socijalističke partije Srbije i predsedniku SR Jugoslavije.

12481

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.03.2018. god.

Današnja minimalna dnevna temperatura iznosiće -1 stepen celzijusa,dok je maksimalna temperatura 3 stepena.Vlažnost vazduha:98%, vazdušni pritisak u toku dana iznosiće 992mbara, duva vetar severni sa brzinom od 4 do 6 m/s.Vodostaj Dunava kod Apatina je u porastu i iznosi 334 cm, sa temperaturom vode od 6 stepeni.Vreme danas: u toku dana oblačno i suvo,uveče sa susnežicom i kišom.
×