VESTI

OTKAZANE SVE MANIFESTACIJE U OPŠTINI APATIN

13642

Na konferenciji za medije o manifestacijama koje su najavlјene u nastupajućem periodu, danas je govorio direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović
U prethodnih nekoliko godina, osnovna orijentacija Turističke organizacije Apatin je da se između ostalog turizam u Apatinu počne razvijati kroz povećan broj manifestacija. Na dobar način smo započeli tu priču, međutim Korona nas je ove godine u značajnoj meri u tome poremetila. Morali smo da odložimo Apatinske ribarske večeri, Ličku olimpijadu i neke druge manifestacije. Imali smo veliku volјu i želјu da to održimo u avgustu, međutim kako je danas epidemiološka situacija nešto čak i komplikovanije nego u periodu kada smo prvi put odložili ove manifestacije, uz konsultacije sa Kriznim štabom opštine Apatin, odlučili smo da se ove godine ne održe ni Apatinske Ribarske večeri, ni Lička olimpijada, kao ni druge predviđene manifestacije u organizaciji TO Apatin i drugih ustanova opštine Apatin. – rekao je Nemanja Jović
Moramo da iskažemo žalјenje zbog toga, međutim mislim da je ipak zdravlјe lјudi na prvom mestu. Za tih mesec dana kada su pomenute manifestacije predviđene, možemo imati komplikovanu situaciju kao što je danas, ili možemo da imamo bolјu situaciju, ali mi tada ne želimo da budemo neki novi okidač koji bi pokrenuo pandemiju. – dodaje direktor Turističke organizacije Apatin
Jović je na kraju izlaganja izrazio nadu da će se pandemija na globalnom nivou uskoro rešiti, te da će se u sledećoj godini moći sprovoditi sve ono što je zamišlјeno i na mnogo većem nivou nego što je to bilo ranijih godina.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!