238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Predstava "Pepeljuga-tamo, ovde, svuda" predstvanik Apatina na Zonskoj smotri u Crvenki

U ponedeljak deo grada bez struje

Od utorka akcija suzbijanja krpelja u opštini Apatin

OBAVEŠTENјE O UPISU DECE U RADNIM ODELjENјIMA PREDŠKOLSKE USTANOVE U PRIGREVICI, SONTI, SVILOJEVU , KUPUSINI I NASELjU ROMA

Kursna lista

POČELA SA RADOM ŠKOLA ATLETIKE U APATINU

Ponedeljak, 20. mart 2017 god. | SPORT

10335

Otpočela sa radom besplatna škola atletike Atletskog kluba Apatin za decu istog dana. Seniori nastupali na trkama u Kovačici i Adi Ciganliji

Na pomoćnim terenima Fudbalskog kluba Mladost Apatin, u nedelju 19. marta 2017. Godine, održan je prvi trening sa novim polaznicima besplatne škole atletike koje organizuje Atletski klub Apatin.

10338

Veliki broj dece predškolskog i mlađe školskog uzrasta u pratnji roditelja pristupio je prvom treningu koju su vodili Goran Čegar i Mariana Čegar Lukić. Na opšte i obosrtrano zadovoljstvo prvi trening je prošao u najboljem mogućem redu i u izuzetno radnoj atmosferi, što je dobar pokazatelj da atletika u Apatinu ima perspektivu.

10336

Treninzi za polaznike škole atletike Atletskog kluba Apatin realizovaće se na istom mestu utorkom i četvrtkom od 17.00 časova (od aprila meseca od 18.00 časova). Pored navedenih termina održaće se još jedan trening vikendom koji će se realizovati po dogovoru i u skladu sa slobodnim kapacitetima stadiona zbog odigravanja fudbalskih utakmica. Treninzi će se odvijati pod stručnim vođstvom atletskog trenera Bojana Tomaševića.

10337

Upis novih članova je otvoren za sve zainteresovane, koji mogu da pristupe treninzima u gore navedenim terminima.

Istog dana seniori AK Apatin nastupili su na polumaratonu u Kovačici i na trci oko Ade Ciganlije.

Na 1. Kovačičkom polumaratonu koji je održan u Kovačici, Zoran Radičanin je na stazi 21, 1 kilometara, osvojio četvrto mesto u sveukupnom plasmanu uz oboren lični rekord, na istoj deonici nastupili su i Rajmond Halaji koji je osvojio 5. mesto u svojoj starosnoj kategoriji, Goran Bajić koji je zauzeo 7. mesto u starosnoj kategoriji, Branislava Đuričin osvojila je 11. mesto u sveukupnom plasmanu kod žena.

U okviru polumaratona održana je trka na 10,5 kilometara u ženskoj konkurenciji Alisa Bajić zauzela je 3. mesto u sveukupnom plasmanu, dok su u muškoj konkurenciji Aleksandar Zdravković i Tihamer Sirak zauzeli 5. i 6. mesto.

Na Adi ciganliji održana je tradicionalna trka oko jezera u kojoj je nastupio Nebojša Ćulumović i osvojio 24. mesto u sveukupnom plasmanu.

Članovi AK Apatin sledeće nastupe imaju za dve nedelje na Međunarodnom Novosadskom polumaratonu i Prvenstvu Vojvodine u krosu (Zrenjanin).

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.04.2018. god.

×