174 cm
4.0 °C
Apatin 6 °C

Najnovije vesti

Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" se plasirale na Medjuokružno takmičenje

Deo Bogojeva sutra bez struje

NOĆ KNјIGE U BIBLIOTECI "MIODRAG BORISAVLjEVIĆ"

"Likovni simpozijum Vukadinović" u Galeriji "Meander"

Kursna lista

Pokrajinski odbor Jedinstvene Srbije odao priznanje odboru JS u Apatinu

Ponedeljak, 20. novembar 2017 god. | Vesti

11951

Predsednik OO JS Apatin Branislav Ristovski, Odbornik JS u SO Apatin, postavljen je za koordinatora Zapadno Bačkog Okruga Jedinstvene Srbije.


Po rečima Milana Radovanoviča, predsednika IO PO JS, Ristovski je odličnim vođenjem OOJS Apatin, doslednim sprovođenjem Programa JS kao i iskazanom lojalnosču stranci, zaslužio ovu visoku poziciju u stranci.

-"Siguran sam da će Branislav odlično voditi Okrug i realizovati zajdnički zacrtane ciljeve", rekao je Radovanović.


- "Zahvaljujem se PO JS, predsedniku POJS gosp. Radetu Basti i predsedniku IO POJS gosp. Milanu Radovanoviću na ukazanom poverenju. Posebno se zahvaljujem OOJS Apatin na saradnji i punoj podršci.
Čeka me ogroman posao, osnivanje GO JS Sombor i OO JS Kula gde smo do pre par meseci imali izvanredne Odbore JS. Tu su i Odžaci kao i naš Apatin. Daću sve od sebe da visoku reputaciju JS i našeg predsednika Dragana Markovića - Palme, približim građanima našeg Okruga. Da model iz Jagodine, ponajbolje lokalne samouprave u Srbiji, pokušamo da primenimo i kod nas", rekao je Ristovski.


Pored Ristovskog, za veoma visoku funkciju u Omladini JS, predložena je zamenica predsednika OOJS Apatin i članica Opštinskog Veća Opštine Apatin Marija Došen. Realizacija tog predloga biće od 3. do 5. decembra na Kongresu Omladine JS na Kopaoniku.

11952

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

14.12.2017. god.

Minimalana temperatura izmerena jutros u 7h inoslila je 1C. Vlažnost vaduha 98%, vadušni pritisak 998 mb. Duva vetar jugoistočnog pravca brzine 4-7 m/s. Prognoza za pre podne: magla, posle podne umereno do pretežno oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura u Apatinu i okolini danas 10C. Vodostaj Dunava kod Apatina je 174 cm, temperatura vode 4C.
×