238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

Deo grada sutra bez struje

U nedelju u Somboru smotra dela naoružanja i opreme PU Sombor

U subotu u Apatinu turnir "Street volleyball Apatin 2018"

Pikado Prvenstvo Srbije: Apatinsko finale pripalo Kovačeviću

Kursna lista

Pokrajinski odbor Jedinstvene Srbije odao priznanje odboru JS u Apatinu

Ponedeljak, 20. novembar 2017 god. | Vesti

11951

Predsednik OO JS Apatin Branislav Ristovski, Odbornik JS u SO Apatin, postavljen je za koordinatora Zapadno Bačkog Okruga Jedinstvene Srbije.


Po rečima Milana Radovanoviča, predsednika IO PO JS, Ristovski je odličnim vođenjem OOJS Apatin, doslednim sprovođenjem Programa JS kao i iskazanom lojalnosču stranci, zaslužio ovu visoku poziciju u stranci.

-"Siguran sam da će Branislav odlično voditi Okrug i realizovati zajdnički zacrtane ciljeve", rekao je Radovanović.


- "Zahvaljujem se PO JS, predsedniku POJS gosp. Radetu Basti i predsedniku IO POJS gosp. Milanu Radovanoviću na ukazanom poverenju. Posebno se zahvaljujem OOJS Apatin na saradnji i punoj podršci.
Čeka me ogroman posao, osnivanje GO JS Sombor i OO JS Kula gde smo do pre par meseci imali izvanredne Odbore JS. Tu su i Odžaci kao i naš Apatin. Daću sve od sebe da visoku reputaciju JS i našeg predsednika Dragana Markovića - Palme, približim građanima našeg Okruga. Da model iz Jagodine, ponajbolje lokalne samouprave u Srbiji, pokušamo da primenimo i kod nas", rekao je Ristovski.


Pored Ristovskog, za veoma visoku funkciju u Omladini JS, predložena je zamenica predsednika OOJS Apatin i članica Opštinskog Veća Opštine Apatin Marija Došen. Realizacija tog predloga biće od 3. do 5. decembra na Kongresu Omladine JS na Kopaoniku.

11952

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

24.05.2018. god.

×