VESTI

POKRAJINSKI SEKRETAR ZA PRIVREDU I TURIZAM DR NENAD IVANIŠEVIĆ POSETIO APATIN

13889

Budžet pokrajinskog sekretarijata sekretarijata za privredu i turizam uvećan je 66 odsto u odnosu na prošlu godinu, što pokazuje opredeljenje Pokrajinske Vlade da se mnogo više pomogne privredi i turizmu, a ovih dana krećemo u raspisvanje konkursa koji su namenjeni za nabavku repromaterijala, mašina i opreme namenjene privredi i turizmu, ali nam je važan i podsticaj turističkih potencijala u lokalnim samoupravama, izjavio je dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, koji je danas boravio u radnoj poseti Opštini Apatin.

Prilikom susreta sa Dubravkom Korać, predsednicom opštine Apatin, razmatrani su planovi i turistički prioriteti.

"Lokalne samouprave u Vojvodini najbolje znaju šta su im glavni turistički i privredni aduti i gde treba raditi na jačanju marketinga, a kada se objedine ideje i utvrdi iznos potrebnih sredstava pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisaće konkurs polovinom godine“, rekao je Ivanišević.

"Imamo ideju da zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine uložimo značajan novac u internet marketing lokalnih turističkih organizacija. Znamo kavi su lokalni budžeti, znamo da je svaki dinar dobro došao i upravo je naš cilj da kroz bolju promociju turistike ponude Apatina pomognemo da dođe što veći broj turista", dodao je on.

U apatinskoj lokalnoj samoupravi očekuju pomoć resornog sekretarijata za izgradnju vizitorskog centra.

"Želimo da predstavimo sekretarijatu neke naše nove planove i ideje, a tiču se brendiranja Apatina, turističkih potencijala opštine,kao i potencijalna izgradnja vizitorskog centra, koji bi se nalazio na prostoru bivše „Harčaš“ čarde“, rekla je Dubravka Korać, predsednica opštine Apatin.

Ivanišević je naglasio da je 42 miliona dinara već opredeljeno za podsticaj zapošljavanju teže zapošljivih kategorija, dok je 10 miliona dinara predviđeno za razvoj ženskog preduzetništva, a konkus se očekuje na proleće.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!