VESTI

PONAŠAJMO SE ODGOVORNO I DRŽIMO SOCIJALNU DISTANCU

13631

Krizni štab opštine Apatini podseća sugrađane da se kao i do sada ponašaju odgovorno i da se pridržavaju svih mera predostrožnosti i uputstava nadležnih zdravstvenih ustanova i epidemiološke službe.

Neophodno je poštovanje socijalne distance, nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru, upotreba dezinfekcionih sredstava i svih mera lične higijene, kako bi prvenstveno zaštitili sebe, a i druge.

Građani koji imaju simptome COVID 19 infekcije treba da se jave u Kovid ambulantu apatinskog Doma zdravlja kako bi se obavili neophodni pregledi. Nakon trijaže ukoliko je potrebno dalje bolničko lečenje, lekar upućuje pacijenta na sledeći nivo zaštite. Crvena zona je otvorena svakim danom uključujući i vikend u vremenu od 9 – 17 časova. Građani koji osećaju simptome COVID 19, mogu se posavetovati pozivom na brojeve telefona 025/773-503 ili 064/829-20-91

Kako bi se izbegle nepotrebne gužve, u Kovid ambulantu treba da se jave samo osobe koje imaju izražene simptome, visoku temperaturu, učestali kašalj, uz otežano disanje.

Pacijenti sa respiratornim tegobama koji imaju blagu kliničku sliku potrebno je da ostanu kod kuće uz uobičajeno lečenje lakih respiratornih infekcija.

Svi oboleli kao i njihovi kontakti nad kojima je sprovedena epidemiološka mera samoizolacije u trajanju od 14 dana u obavezi su da te mere i poštuju, ne samo boravkom u kući nego i zabranom primanja gostiju.

Apelujemo na građane da ukoliko je moguće ne odlaze u ugrožena područja Republike Srbije.

Budite odgovorni, savesni i solidarni. Poštujte mere i držite socijalnu distancu.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!