VESTI

POPIĆ: HITNO FORMIRATI ODBOR ZA BEZBEDNOST

14413

Posle čitavog niza incidenata koji se mogu pripisati očigledno i evidentno delovanju mafijaških organizacija, pozivam predsednicu opštine Apatin, Dubravku Korać, kao i predsednika SO Apatin, Milana Škrbića, da po hitnom postupku na sledećoj sednici SO Apatin na Dnevni red uvrste moj zahtev na kom sam insistirao dva puta, a jednoglasno je odbijen od strane odbornika vladajuće većine, da se u sklopu SO Apatin formira Odbor za bezbednost koji bi bio u koordinaciji sa sve četiri službe zadužene za bezbednost građana Srbije.

Očigledno je da se situacija otela kontroli, te da bez široke i jake društvene podrške i pritiska javnosti bezbednost građana opštine Apatin postaje itekako upitna.

Da podsetim javnost da osim paljenja dva automobila, presretanja naših sugrađana na bentu od strane jednog policijskog službenika, a u poslednjih par dana i dva slučaja bombaških napada, imali smo i čitav niz ataka na imovinu i teritoriju naše opštine, kao i probleme sa migrantima, iskopavanje rupe sa prerađenom uljem i izazivanje ekološke katastrofe, nerešene slučajeve nestanka naših sugrađana Svetozara Panjkovića iz Prigrevice i Mate Kozbašića iz Sonte, kao i čitav niz pojedinačnih incidenata.

Kao jedini opozicioni odbornik koji se oglašavao u vezi sa ovim, zahtevam od opštinskog rukovodstva da po hitnom postupku uvrste na Dnevni red sledeće sednice, tačku po kojoj bi bio formiran Odbor za bezbednost, kao i da se, najzad, obrate javnosti naše opštine!

 

Odbornik u SO  Apatin

Perica Popić

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!