VESTI

Popić zahteva HITNU SEDNICU SO Apatin i pozvao na POTPISIVANjE PETICIJE

14967

Opozicioni odbornik u SO Apatin, Perica Popić, jedini koji nije glasao ZA rešenje o prodaji zemljišta kojim je omogućen dolazak Bionexa na šestoj sednici SO Apatin održanoj 18. decembra 2020. godine, danas je predsedniku skupštine Milanu Škrbiću i rukovodstvu opštine Apatin predao zahtev  za održavanjem hitne i vanredne sednice SO Apatin.  Na zahtevanoj sednici bi se razmatrao Ugovor, koji je u ime opštine Apatin sa preduzećem BIONEKS, potpisala predsednica opštine Dubravka Korać. Osim toga, Popić zahteva i formiranje Anketnog odbora koji bi se takođe bavio svim relevantnim okolnostima.

U zahtevu za vanrednom sednicom SO Apatin, traženo je i obavezno prisustvo svih političkih i drugih organizacija opštine Apatin, kao i direktan prenos sednice SO Apatin.

Takođe, ovom prilikom Popić je pozvao sve građane kao i političke i druge subjekte opštine Apatin da iskažu neophodan nivo jedinstva u cilju realizacije zajedničkog cilja, bez skrivene ili bilo kakve druge potrebe za prikupljanjem jeftinih političkih poena.

"Pozvao bih sve građane opštine Apatin, da svojim potpisom podrže peticiju koja se odnosi na ovaj zajednički problem, a koja će biti organizovana od strane Udruženja građana "Bez straha" u nedelju na gradskoj pijaci, ili peticiju koju prikupljaju druga udruženja građana", naglasio je Popić.

14968

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!