VESTI

POPIĆ: REŠIMO SPOR i ZAŠTITIMO MALI PETROV SALAŠ

14560

Danas je održana 13. sednici SO Apatin na kojoj je prisustvovalo 25 odbornika koji su "razmatrali" 10 tačaka dnevnog reda. Sve predloge vladajuća većina je usvojila, već uobičajeno ignorišući diskusije, primedbe i predloge malobrojne opozicije.

Na samom početku sednice odbornik Perica Popić (NSP) je predložio da se u dnevni red uvrsti i njegov predlog za obrazovanje Anketnog odbora, koji bi se, u skladu sa svojim ovlašćenjima, bavio sporom nastalim na relaciji između vd direktorice Specijalne bolnice za rehabilitaciju Junaković i vlasnika “Malog Petrovog salaša”.

-Na relaciji Banja – Mali Petrov salaš dešava se spor uzrokovan sujetom i samoživošću. Opština je morala da stane iza svojih građana i ne dozvoli da neko leči svoje komplekse nad njima. U pitanju je vd direktorica Banje koji vodi svoj rat sa vlasnikom salaša, kopa rov na šumskom putu i ovo nije prvi put da se našla kao centralna figura niza afera. Ona je, inače, duže u nelegalnom statusu vršioca dužnosti, zbog čega sam u dva navrata podneo prijavu, ali ni na jednu nisam dobio odgovor. I samo mi nemojte reći da tu ne možete ništa. I jedan i drugi pomenuti objekti, nalaze se u turističkoj ponudi Apatina, a vi ćutite. Očekujem da preduzmete sve mere i da se trajno reši ovaj problem, obrazložio je Popić svoj predlog koji su odbornici sa 23 glasa protiv (i dva za), odbili.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!