VESTI

POZIV ZA REŠAVANJE STAMBENOG PITANJA PROTERANIH SRBA IZ HRVATSKE I BiH

14542

Odbor za rješavanje stambenog pitanja protjeranih Srba iz Hrvatske i Federacije BiH (u daljem tekstu: Odbor) poziva sve prognaničke porodice iz Hrvatske i Federacije BiH koje su u statusu podstanara, žive u nedovršenim objektima ili u trošnim kućama da učestvuju u anketi i popune anketni upitnik elektronskim putem. Anketni upitnik se nalazi na sajtu Odbora www.prognani.rs  Sprovođenje ankete je počelo 1. novembra i traje 45 dana tj. do 15. decembra 2021. godine.

Cilj ankete jeste da se utvrdi tačan ili barem približno tačan broj prognaničkih porodica iz Hrvatske i Federacije BiH koje nisu riješile svoje stambeno pitanje. Nakon završene ankete biće urađena analiza prikupljenih podataka tj. koliko prognaničkih porodica nema riješeno stambeno pitanje, za koji stambeni program se opredjeljuju prognaničke porodice i dr. Analiza rezultata ankete biće objavljena na sajtu Odbora www.prognani.rs

Nakon urađene analize Odbor će poslati pismo predsjedniku Republike Aleksandru Vučiću i predsjednici Vlade Ani Brnabić  sa apelom i molbom da država ispuni obećanje iz 2012. godine i trajno riješi stambeno pitanje svih protjeranih Srba iz Hrvatske i Federacije BiH. Pismo će biti upućeno i narodnom poslaniku Miodragu Linti koji se godinama aktivno bori za rješavanje stambenog i brojnih drugih problema prognanih lica.

U Beogradu, 3.novembar 2021. godine

Informativna služba Odbora

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!