350 cm
24.0 °C
Apatin 23 °C

Najnovije vesti

RADOVI NA SLIVU DUNAVAC 2 SU ZAVRŠENI - INFRASTRUKTURNI RADOVI U APATINU SE NASTAVLJAJU PO PLANU

55. APATINSKE RIBARSKE VEČERI OVE GODINE OD 5.-8. JULA

Večeras svečana dodela diploma gimnazijskim maturantima

Još jedno hapšenje zbog droge

Kursna lista

Predstava "Boje šteka"

Petak, 09. mart 2018 god. | KULTURA

12447

-Trojica autsajdera neprilagođenih u vremenu tranzicije i liberalnog kapitalizma. U predstavi igraju: Petar Strugar, Uroš Jovčić i Đorđe Stojković. Režiser je Slavenka Saletovića.

Beki (Petar Strugar): Propali vlasnik kioska brze hrane, student Pravnog fakulteta, tek devet godina. Živi bez igde ikoga, kao podstanar i ne izlazi iz kladionice.Dorćolac, bivši bokser.
Trle (Uroš Jovčić): Nastavnik srpskog jezika, ostao bez posla kao tehnološki višak (mali fond časova). Ima ženu i dvoje dece. Beograđanin, ima o svemu "žvaku",sve je pročitao negde.
Cvrle (Đorđe Stojković): Mašinski tehničar, ostao bez posla posle privatizacije velike firme u kojoj je radio. Živi sa ženom, troje dece, taštom i svastikom. Dete provincije, zanosi u dijalekt.

Hit komedija autentičnih likova, komičnih situacija i duhovitog dijaloga učiniće sve da Vam ulepša veče i dobro nasmeje.

Predstava će biti odigrana u velikoj sali Kulturnog centra Apatin, u sredu 21.03.2018.godine sa početkom u 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara,a karte se mogu rezervisati od 12. marta, svakog radnog dana od 08 do 13 časova putem telefona 025/773-588.

Uredio: Jovana Cvetićanin

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

18.06.2018. god.

×