246 cm
24.5 °C
Apatin 15 °C

Najnovije vesti

KONKURS OPŠTINE APATIN ZA PODSTICAJE U PČELARSTVU I STOČARSTVU

PODELA APATINSKIH SENIOR KARTICA POČINJE U PONEDELJAK

ODRŽANA JE OBUKA ZA KORISNIKE NA NIVOU OBJEKTA U ISEM BAZI

Početkom jula deveti kamp "Sabor 2018"

Kursna lista

Predstavnici i direktori Agencije za luke i Uprave za slobodne zone danas boravili u Apatinu

Četvrtak, 20. april 2017 god. | Vesti

10600

Danas su u Apatinu boravili vršilac dužnosti direktora Agencije za luke, Vuk Perović sa svojim saradnicima i direktor Uprave za Slobodne zone Srbije Milan Ristić, takodje sa svojim saradnicima. razlog posete Apatinu je radni sastanak koji je održan danas sa početkom u 11.30 h, a njih je dočekao Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin sa saradnicima. Tema sastanka bile su aktivnosti oko preduzimanja konkretnih koraka oko realizacije projekta izgradnje luke u Apatinu, kao i objedinjavanje luke sa Slobodnom zonom. Država je spremna da podrži na sve načine početak ove realizacije, obzirom da će ova investicija biti jedinstvena u Srbiji jer se luka i Slobodna zona u Apatinu oslanjaju jedna na drugu.

10601

Audio zapis
RadioApatin.com

Neophodno je da se počne sa investiranjem u infrastrukturu i to što pre, rekao je Vuk Perović, v.d. direktora Agencije za luke.

10602

Audio zapis
RadioApatin.com

Velika prednost ovog projekta je i mogućnost da se u funkciju stavi i Brodogradilište u Apatinu, posle privatizacije i eventualnog pokretanja ovog nekadašnjeg apatinskog giganta, a sve će to zajedno biti primamljiva investicija kako za domaće tako i za inostrane
investitore.

10603

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

22.06.2018. god.

×