VESTI

PREKO 3000 REVAKCINISANIH, SLEDEĆE NEDELJE MASOVNA IMUNIZACIJA

13975

Kao i prethodnih nedelja, iz Doma zdravlja Apatin i ovog utorka smo dobili informacije o tome kako teče borba sa virusom koji je pre nešto više od godinu dana zahvatio kako ceo svet, tako i Srbiju.

Broj građana koji se u prethodnih nedelju dana javljao na pregled se na dnevnom nivou kretao od 20 do 25, od kojih je pozitivan nalaz na virus Kovid 19 imalo njih 10 do 15. Trenutno u našoj opštini imamo 195 aktivnih pozitivnih na Kovid 19, što je za 20 više u odnosu na prethodnu nedelju, rekla je pomoćnica direktora Doma zdravlja Apatin Branka Bajić

Vraćanje u stanje kakvog se sećamo pre pandemije se neće dogoditi dok se ne stekne potpuna imunizacija na virus. Najkraći put do tog cilja je imunizacija građana. Opština Apatin ima trenutno 3198 revakcinisana građana, a U Toku Su Prijave Za Masovnu Imunizaciju Koja Od Sledeće Nedelje Treba Da Krene I Po Selima Apatinske Opštine.

Trenutno su u toku prijave u svim mesnim zajednicama po selima, a Apatinci mogu da se prijave u Domu zdravlja, kod izabranog lekara ili u opštinskoj upravi. Želja nam je da izađemo u susret svim meštanima apatinskih sela koji iz bilo kog razloga do sada nisu bili u mogućnosti ili da se prijave za vakcinaciju ili da dođu do Apatina. Po prikupljanju prijava, saopštićemo vreme i mesto gde će se vršiti vakcinacija kineskom vakcinom Sinofarm, poručila je Branka Bajić.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!