VESTI

RADNO VREME tokom novogodišnjih i božićnih praznika

14811

Predstojeći novogodišnji i božićni praznici donose izmenjeno radno vreme ustanova, marketa, banki i ostalih uslužnih delatnosti. Evo kakva je situacija u Apatinu.

Kada je Dom zdravlja Apatin u pitanju, Služba opšte prakse tokom  1, 2, 3 i 4. januara deli terapije od 7 do 12 sati. Crvena zona neće raditi 1. i 2. januara, a već 3. januara radi redovno radno vreme, od 8 do 14 sati. Hitna služba dežura tokom svih dana praznika 24 sata.

JKP „Naš dom“ Apatin vršiće redovno odvoz smeća.

Šalteri Pošte u našem gradu 31. decembra će raditi do 17 sati, dok će 1, 2. i 3. januara biti zatvoreni. Na Badnji dan Pošta će takođe raditi skraćeno radno vreme, do 17 sati, 7. januara, na Božić, biće zatvorena, svih ostalih dana radiće redovno.

Banke u Apatinu neće raditi 1, 2, 3. i 7. januara, 31. decembar i 6. januar rade skraćeno, do 13 ili 14 sati, u zavisnosti od banke, dok ostale dane imaju redovno radno vreme.

Za apoteke su neradni dani 1. i 7. januar, a ukoliko imate potrebu za laboratorijom, Jugolab tokom praznika ne radi 1, 2. i 7. januara, dok će 31. decembra raditi od 7 do 14 sati, odnosno od 7 do 15h 6. januara, a ostale dane ima neizmenjen raspored rada.

Manje prodavnice i pekare većinom rade skraćeno radno vreme 31. decembra, uglavnom do 18 sati, dok je za njih neradan dan samo 1. i 7. januar, s tim što će prodavnice Duki DVL (stari Marić) I Light radititi i ta dva dana.

Kada su veliki marketi u pitanju, Maxi 31. decembra radi do 18 sati, 1. januar im je neradan, dok 2. januara rade od 8 do 15h. Sve ostale dane Maxi će raditi redovno, osim 6. januara, kada će im radno vreme biti do 18 sati, i 7. januara, kada će market biti zatvoren.

Ako pazarite u Lidlu, njihovo radno vreme tokom praznika biće isto kao u Maxiju, osim što će u nedelju, 2. januara, raditi duže, do 21 sat.

Radnici marketa Idea neće raditi samo 1. i 7. januara, 31. decembra i 6. januara radiće skraćeno, do 18 sati, dok će ostale dane praznika imati redovno radno vreme.

14812

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!