VESTI

RASTE INTERESOVANJE ZA PRODAJU AKCIJA NIS-a

     U poštama u Srbiji danas je zabeleženo povećano interesovanje građana za deponovanje akcija Naftne industrije Srbije (NIS) i, prema najnovijim podacima Pošte Srbije, do 14 časova akcije je deponovalo 110.000 građana.Ponuda ruskog Gaspromnjefta za otkup akcija ističe 16. marta i svim malim akcionarima koji su već deponovali akcije ili to urade do srede u podne novac će leći na račune 21. marta.Gaspromnjeft, koji je vlasnik 51 odsto NIS-a, dao je 31. januara ponudu za preuzimanje 19,12 odsto akcija naftne kompanije po ceni od 4,8 evra po akciji, odnosno najmanje 506,48 dinara.Ponuda za otkup akcija NIS-a važi za građane koji su dobili besplatne akcije, kao i za bivše i sadašnje zaposlene.Istovremeno je promet iz trgovine akcijama NIS-a na Beogradskoj berzi prepolovljen u odnosu na vrednosti beležene krajem prethodne nedelje i danas je vredeo 30,87 miliona dinara, najmanje od 3. marta.Akcija NIS-a na Berzi sada košta 496 dinara. Do sada najskuplja je bila 30. avgusta 2010, kada joj je cena dostigla 550 dinara, dok je najjevtinija bila sredinom septembra sa cenom od 442 dinara.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!