VESTI

SAOPŠTENJE O STANJU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE SOMBOR

SAOPŠTENJE O STANJU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE SOMBOR U PERIODU OD 17.01. DO 23.01.2011. GODINE
U toku prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima su 4 lica zadobila teške i 6 lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri lica. Materijalna šteta procenjuje se na oko 800.000,00 dinara. Na teritoriji opštine Sombor dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda u kojima su 2 lica zadobila teške i 4 lica lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su 3 lica. U opštini Apatin dogodila se 1 saobraćajna nezgoda u kojoj je 1 lice zadobilo teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 1 lice. Na području opštine Odžaci dogodile su se 4 saobraćajne nezgode u kojima su 2 lica zadobila lake telesne povrede. U opštini Kula dogodile su se 2 saobraćajne nezgode u kojima je 1 lice zadobilo teške telesne povrede.
Među uzrocima koji su doveli do saobraćajnih nezgoda najbrojniji su neprilagođena brzina, vožnja pod dejstvom alkohola, nedržanje dovoljnog odstojanja i dr.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!