238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

PODRŠKA AP VPJVODINE NAUTIČKOM TURIZMU

U opštini Apatin prošle nedelje bez saobraćajnih nezgoda

U PRIGREVAČKOJ SPOMEN BIBLIOTECI SUTRA KNJIŽEVNO VEČE POSVEĆENO BRANKU ĆOPIĆU

U PRIGREVICI JUČE ODRŽANE TRADICIONALNE MAČKARE

Kursna lista

"Srebrnu" apatinsku šahistkinju primila Dubravka Korać

Petak, 10. novembar 2017 god. | Vesti

11898

Ženska i muška nacionalna šahovska selekcija Srbije, učestvovale su od 27. oktobra do 7. novembra, na Kritu, ne Evropskom prvenstvu u šahu za seniore. Član ženske reprezentacije bila je i najbolja apatinska šahistkinja, Marina Gajčin, koja je osvojila srebrnu medalju pojedinačno u ženskoj konkurenciji na petoj tabli.
Ona je u poslednjem kolu remizirala i prvenstvo je završila sa 5,5 poena iz 6 partija. Ovim rezultatom Gajčinova je svoj debi u seniorskoj reprezentaciji završila kao najuspešniji član reprezentacije Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji, i osvojila je jedinu medalju za Srbiju.

11899

Za Marinu Gajčin je priredjen prijem u zgradi Skupštine opštine, a primila je zamenik predsednika opštine Apatin, Dubravka Korać, koja joj je u ime lokalne samouprave i svih gradjana naše opštine, čestitala na najboljem uspehu u reprezentacije Srbije i zahvalila što na najbolji mogući način prezentuje našu opštinu i naš grad. Marina je skromno dodala da su sve to zvučna imena u šahu i da su sve njene protivnice po rejtingu bile bolje od nje, ali da je dala sve od sebe i na kraju osvojila srebro i za našu reprezentaciju i za naš grad ali i za sav lični trud koji je uložila pripremajući se za Evropsko prvenstvo u Grčkoj.

Audio zapis
RadioApatin.com

11900

 

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

19.02.2018. god.

Elektrodistribucija Apatin obaveŠtava gradjane Kupusine da će u utorak 20.02.2018 godine u periodu od 9 do 13 časova i 30 minuta doći do isključenja električne energije u celom naseljenom mestu zbog zamene elektricnih stubova.
×