VESTI

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA NA PRUŽNOM PRELAZU U PRIGREVICI

14588

U sudaru voza i putničkog automobila, koji se dogodio noćas oko tri sata na pružnom prelazu u Prigrevici, na svu sreću nije bilo povređenih.

Put Prigrevica-Stapar je bio zatvoren više od dva sata. Jedan od uzroka ove saobraćajne nezgode, pored neobezbeđenog pružnog prelaza, bila je i gusta magla. Samo puka sreća spasila je četvoro putnika koliko ih je bilo u automobilu marke "opel", kojim je upravljala LJ. D. u trenutku kada je došlo do sudara sa vozom koji je saobraćao na relaciji Sombor – Bogojevo. Od udara, automobil se okrenuo za 180 stepeni, ali je ostao na putu.

U periodu kada pružni prelaz ostaje neobezbeđen, od 18 uveče do 7 časova ujutro, vozovi imaju obavezu da stanu pred prelazom i tek pošto mašinovođe provere da nema vozila, polako nastavljaju dalje. Međutim, noćašnja gusta magla znatno je umanjila vidljivost.

- Nesreći je sigurno doprinela i gusta magla, koja je smanjila vidljivost na tek dvadesetak metara. Sreća u nesreći je da je auto izleteo pred voz, koji je tek kretao, tako da udar nije bio jak, jer da je podleteo pod voz, posledice bi bile znatno veće - objašnjava naš izvor sa lica mesta.

Inače, ova nesreća je prva koja se dogodila za više od 15 godina, od kada je ovaj prelaz ostao neobezbeđen tokom noći, zbog odluke železnice da smanji broj radnika. Zbog policijskog uviđaja, put Prigrevica - Stapar je bio zatvoren više od dva sata.

14589

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!