VESTI

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SONTI, STRADAO DVOGODIŠNJI DEČAK

13949

NI OTAC, NI VOZAČ KOMBIJA NISU PRIMETILI MALIŠANA KOJI SE IGRAO U DVORIŠTU

Dvogodišnji dečak stradao je danas u romskom naselju Medan u Sonti. NJega je pregazio kombi brze pošte, nakon što je uručio paket dečakovim roditeljima.

Nesreća se dogodila nešto posle 16 časova, nedaleko od kuće mališanovih roditelja. Nakon što je isporučio pošiljku ovoj porodici, vozač je krenuo dalje.

-Išao je u rikverc, čak ga je otac dečaka navodio kako da se što uspešnije okrene u tom prostoru. Obojica nisu videla malenog koji se igrao u dvorištu i kombi ga je pregazio. Verovatno u panici, vozač je krenuo napred i još jednom prešao preko deteta. Bilo je strašno, priča naš izvor sa lica mesta.

Ova višečlana porodica živi u skromnim uslovima i veoma je teškog imovinskog stanja. Kako saznajemo, dečakova majka G.K. se nedavno porodila, a otac J.K. nigde ne radi.

Vozač kombija je odmah lišen slobode i pritvoren. Sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Somboru. Protiv njega će biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Istraga o ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći je u toku.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!