VESTI

U četvrtak 15. SEDNICA SO Apatin, na dnevnom redu 34 tačke

14754

Nova sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za četvrtak, 23. decembar. Pred odbornicima će se naći 34 tačke dnevnog reda, među kojima je i predlog odluke o budžetu opštine Apatin za 2022. godinu.

Na 15. sednici SO Apatin razmatraće se izveštaj predsednika komisije za sprovođenje komasacije u k.o. Кupusina, predlog odluke o predlogu Кadrovskog plana Opštinske uprave i Pravobranilaštva opštine Apatin za 2022. godinu, te predlog odluke o izmenama odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Odbornici loklanog parlamenta odlučivaće i o predlogu odluke o određivanju ekonomske cene usluge celodnevnog i poludnevnog boravka dece u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ Apatin, kao i o predlogu rešenja o utvrđivanju cene usluga celodnevnog i poludnevnog boravka dece u istoj ustanovi.

Na sednici Skupštine opštine Apatin naći će se predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o komunalnim delatnostima na teritoriji opštine Apatin i predlog odluke o pribavljanju, raspolaganju, upravljanju i korišćenju nepokretne stvari u javnoj svojini opštine Apatin, a pred odbornicima će se naći i 11 predloga rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Apatin neposrednom pogodbom i prenosu u svojinu drugih lica.

Odbornici će razmatrati prve izmene godišnjeg programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“, kao i program poslovanja i posebni program na korišćenja subvencija istog preduzeća i Javno-komunalnog preduzeća „Naš dom“ Apatin za 2022. godinu.

Na istoj sednici doneće se operativni plan Zimske službe opštine Apatin na javnim putevima u opštini Apatin za 2021/22. godinu, te predlog rešenja o obrazovanju Štaba zimske službe opštine Apatin za 2021/2022. godinu.

Sednicu će obeležiti i kadrovske izmene, te će odbornici glasati o predlogu rešenja o razrešenju i imenovanju novog člana Saveta za obrazovanje, kulturu i sport, člana Školskog odbora Gimnazije i stručne škole „Nikola Tesla“ Apatin, člana Školskog odbora Osnovne škole „Ivan Goran Кovačić“ Sonta, člana Školskog odbora Tehničke škole sa domom učenika Apatin, kao i o razrešenju i imenovanju novog Saveta za zdravlje opštine Apatin.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!