VESTI

U PETAK SEDNICA SO APATIN: JEDNA OD TEMA PLATE ZAPOSLENIH U OPŠTINSKOJ UPRAVI

13868

Za petak, 12. februar, sa početkom u 10 časova, zakazana je 8.sednica SO Apatin.

Pred odbornicima će se naći 11 tačaka dnevnog reda, od kojih je prva predlog Pravilnika o platama zaposlenih i postavljenih lica u Opštinskoj upravi opštine Apatin.

Odbornici će se, potom, izjasniti o predlogu Odluke o socijalnoj zaštiti opštine Apatin, o utvrđivanju prioritetnih usluga socijalne zaštite u opštini Apatin, o izmenama i dopunama Odluke o metodologiji formiranja cene usluga socijalne zaštite na lokalnom nivou, potom predlog Pravilnika o drugim izmenama i dopunama pravilnika o kriterijumima i merilima za učešće korisnika u troškovima usluge socijalne zaštite pomoć u kući.

Na dnevnom redu biće i predlog Pravilnika o kategorizaciji sportskih organizacija u opštini, predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa za prošlu godinu, predlog Rešenja o razrešenju i Rešenja o imenovanju Komisije za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Apatin i predlog Rešenja o razrešenju i Rešenja o imenovanju Opštinskog saveta roditelja.

Sednica će se, kao i nekoliko prethodnih, održati u velikoj sali Kulturnog centra.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!