VESTI

U sredu 18. sedica SO Apatin

15565

 

Predsednik SO Apatin, Milan Škrbić, sazvao je za sredu, 4. maj, 18. sednicu Skupštine opštine, sa početkom u 10 sati, objavljeno je na sajtu Opštinske uprave opštine Apatin. Sednica će se održati u  Velikoj sali SO Apatin, a na dnevnom redu će se naći ukupno 22 tačke.

Osim predloga o prvim izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Apatin za 2022. godinu, odbornici će doneti odluku i o cenama usluga taksi prevoza na teritoriji opštine. Takođe, razmatraće se izveštaj o utrošenim sredstvima iz budžetskog fonda za zaštitu životne sredine u 2021. godini, kao i program za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na području lokalne samouprave Apatin za 2022. godinu.

Lokalni parlament će na ovoj sednici razmatrati izveštaje o radu sa finansijskim izveštajem za 2021. godinu, te program rada sa finansijskim planom za 2022. godinu, Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“, Opštinskog kulturnog centra Apatin, Centra za socijalni rad, Crvenog krsta, Ustanove za stručno osposobljavanje odraslih, Turističke organizacije, kao i Mesnih zajednica Apatin, Prigrevica, Sonta, Svilojevo i Kupusina.

Na 18. sednici SO Apatin doneće se predlozi izmene i dopune odluke o osnivanju Predškolske ustanove „Pčelica“ Apatin, te odluke o promeni osnivačkog akta Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“.

Na dnevnom redu će se naći i predlog odluke o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću za upravljanje Slobodnom zonom Apatin, razmatranje programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putevima, planiranje i urbanizam Apatin – u likvidaciji za 2022. godinu, kao i izmene i dopune pravilnika o sistematizaciji radnih mesta Ustanove za stručno osposobljavanje odraslih Apatin.

Odbornici će na najavljenoj sednici razrešiti i imenovati novog direktora Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!