VESTI

U utorak 19. sednica SO Apatin, pred odbornicima ANEKS UGOVORA sa BIONEX-om

15897

 

Za utorak, 21. juna, zakazana je 19 sednica SO Apatin. Na dnevnom redu sednice biće 22 tačke.

Odbornici će razmatrati redlog Odluke o završnom računu budžeta opštine za prošlu godinu, Zbirni godišnji izveštaj o naplati i trošenju sredstava samodoprinosa za prošlu godinu, te Sporazum o ustupanju obavljanja poslova saobraćajne inspekcije.

Najvažnija tačka dnevnog reda, koja će se naći u utorak pred odbornicima, biće predlog Aneksa ugovora zaključenog između opštine Apatin i doo „Bioneks“.

Osim ovog, odbornici će razmatrati i predlog Odluke o stavljanju van snage Rešenja o vraćanju utrina i pašnjaka MZ Svilojevo na korišćenje, lokalni Akcioni plan za rodnu ravnopravnost opštine Apatin za period od 2022. do 2025. godine, Program raspolaganja građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji opštine Apatin za ovu godinu. Razmatraće se i predlozi rešenja o otuđenju građevinskoj zemljišta u ulicama NJegoševa, Miloša Rastovića i Stevana Sremca, te predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju direktora Centra za socijalni rad, člana Školskog odbora OŠ „Mladost“ iz Prigrevice, članova Saveta za urbanizam, stambeno-komunalnu delatnost, zaštitu životne sredine i putnu delatnost i članova Komisije za planove. Takođe će se razmatrati i Odluka o izmeni i dopuni Statuta JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom i predškolske ustanove „Pčelica“, kao i Godišnji izveštaj o poslovanju JKP „Naš dom“ za prošlu godinu sa izveštajem nezavisnog revizora i Program rada Doo za upravljanje slobodnom zonom „Apatin“ sa finansijskim planom za ovu godinu.

Sednica će se održati u velikoj sali SO Apatin u utorak, sa početkom u 10 časova.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!