174 cm
4.0 °C
Apatin 6 °C

Najnovije vesti

Odbojkašice OŠ "Žarko Zrenjanin" se plasirale na Medjuokružno takmičenje

Deo Bogojeva sutra bez struje

NOĆ KNјIGE U BIBLIOTECI "MIODRAG BORISAVLjEVIĆ"

"Likovni simpozijum Vukadinović" u Galeriji "Meander"

Kursna lista

U utorak u OKC predstava za decu "Čudna šuma"

Četvrtak, 12. oktobar 2017 god. | KULTURA

11698

U utorak, 17. oktobra, sa početkom u 12 časova, u Opštinskom kulturnom centru, biće odigrana predstava za decu "Čudna šuma".
Predstava Čudna šuma je topla, zabavna, raspevana bajka koju će deca obožavati. Čudna šuma je oaza puna ljubavi i sreće. Međutim, pod uticajem sveopšte trke i jurnjave za poslom, parama i kako niko više nema vremena za druženje, pesmu i ljubav, šuma počinje da se suši. Vazduha je sve manje, a đubreta sve više. Stavljeni pred veliki izazov da sačuvaju šumu i prijateljstvo i da se izleče od virusa telefonitisa, naši junaci postaju super heroji.
Glavna poruka ove predstave je da moramo sačuvati prirodu oko nas. Kada bi svako zasadio po jedno drvo, zalio cvet i pokupio đubre svet bi bio mnogo lepše mesto. Takođe, ova predstava nosi poruku da su ljubav, prijateljstvo i radost moćni pokretači životne energije i da ih takođe treba čuvati i negovati.
Predstava je namenjena deci uzrasta od 2 do 7 godina. Za predstavu su napisani autorski songovi, a igraju profesionalni glumci i to u režiji Sandre Janković, po tekstu Bojane Tušup, uz muziku Zorana Stojića i scenografiju Manje i Stanka Tankosića.
Igraju:
Buba Mara – Bojana Tušup
Vuk Vučko, Bumbar Bule – Miljan Prljeta
Zeka Beka, šumska vila – Sandra Janković

Uredio: DESK

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

14.12.2017. god.

Minimalana temperatura izmerena jutros u 7h inoslila je 1C. Vlažnost vaduha 98%, vadušni pritisak 998 mb. Duva vetar jugoistočnog pravca brzine 4-7 m/s. Prognoza za pre podne: magla, posle podne umereno do pretežno oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura u Apatinu i okolini danas 10C. Vodostaj Dunava kod Apatina je 174 cm, temperatura vode 4C.
×