VESTI

UG BEZ STRAHA: OPŠTINA APATIN OBNAVLJA NOV TEREN!?

14543

Pre nekoliko dana javnost u našem gradu obaveštena je o tome da su na osnovu projekta izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, opštini Apatin od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu odobrena sredstva u visini od 1.531.693,00 dinara.

Kako je za medije tada rekao zamenik predsednice opštine Apatin Radovan Đukić, tim novcem biće rekonstruisan košarkaški teren na otvorenom u Bloku 112.

U pitanju je isti onaj teren koji je obnovljen pre samo četiri godine u okviru projekta kompanije "Mozzart" pod nazivom "Sto terena za jednu igru". Podsećamo, u tom periodu "Mozzart" je obnovio 100 košarkaških igrališta širom Srbije, a tereni su simbolično dobili nazive po košarkaškim asovima iz tih mesta, pa je tako Apatin tog 21. avgusta 2017. dobio košarkaški teren "Predrag Šuput".

Teren je četiri godine kasnije u vrlo dobrom stanju, a sa minimalnim periodičnim korekcijama u vidu farbanje linija, postavljanja pokoje nove kante za smeće i klupe pored terena, kao i redovnim košenjem trave u okolini igrališta, zadržao bi blistav izgled jednog sportskog borilišta na kome bi neki novi košarkaški klinci prvi put osetili čari loptanja pod obručima, a i rekreativci održavali kondiciju.

Stoga čudi potreba da se potroši milion i po dinara za kako je navedeno "Investiciono održavanje košarkaškog terena na otvorenom Blok 112". Na osnovu tog projekta rečeno je kako će biti postavljena multifunkcionalna sportska podloga, novi zglobni obruč sa mrežicom i tablom, a postojeća konstukcija koša će biti ofarbana. Čudi i potreba unižavanja same donacije dobijene za sve građane opstine Apatin, a podjednako zapanjuje i činjenica da se na ovaj način omolavažava jedan od najuspešnijih sportista našeg grada koji je svoje košarkaško znanje i iskustvo i kroz sport zarađeni novac rešio da uloži u Apatin. 

Umesto zaključka: Pitamo se svi u čemu je problem i zašto je to Predrag Šuput?

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!