238 cm
3.0 °C
Apatin °C

Najnovije vesti

PODRŠKA AP VPJVODINE NAUTIČKOM TURIZMU

U opštini Apatin prošle nedelje bez saobraćajnih nezgoda

U PRIGREVAČKOJ SPOMEN BIBLIOTECI SUTRA KNJIŽEVNO VEČE POSVEĆENO BRANKU ĆOPIĆU

U PRIGREVICI JUČE ODRŽANE TRADICIONALNE MAČKARE

Kursna lista

Weber radionica u okviru "Dečije nedelje"

Četvrtak, 05. oktobar 2017 god. | KULTURA

11654

U okviru ovogodišnje manifestacije “Dečija nedelja”, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole "Žarko Zrenjanin" učestovavili su u Weber radionicama koje su organizovane na Trgu Nikola Tesla.
Radionice su bile podeljene u četiri grupe:
Prvi razredi, sa žutim kačketima, crtali su na temu "Moja Weber kuća", a oko 150 dece, crtalo je drvenim bojicama, kako zamišljaju Weber kuću. Najuspešniji radovi biće izloženi u Weber fabrikama i centralnim kancelarijama u Beogradu.
Učenici sa belim kačketima su imali zadatak da slažu "Weber puzzle" sa prikazima proizvoda i srećnih korisnika. Na svakoj podlozi nalazila se slika koju su deca trebala da slože.
Treći razredi sa sivim kačketima, učestvovali su u izradi pravih malih remek dela. Slagali su mozaik od pločica u Weber lepku, a za razultat su trebali da dobiju Weber srce, Weber sunce ili Weber cvet.
Četvrti razredi nosili su crne kačkete, a oni su crtali po Weber kantama. Tema je bila proizvoljna, a najoriginalnije ukrašene kante će biti izložene u show room-u u Weber fabrikama.
Svaku radionicu sa učiteljicama odeljenja, vodili su i Weber menadžeri, a oni su imali zadatak da podstaknu i motivišu decu da se maksimalno uključe u kreativan rad.
Za sve učesnike Weber je obezbedio voćnu užinu kao i prigodne poklone.

11655

Uredio: DESK | Izvor: 025 info

Prijava na sajt

Niste registrovani? Registrujte se!

×

Servisne informacije Radio Apatina

19.02.2018. god.

Elektrodistribucija Apatin obaveŠtava gradjane Kupusine da će u utorak 20.02.2018 godine u periodu od 9 do 13 časova i 30 minuta doći do isključenja električne energije u celom naseljenom mestu zbog zamene elektricnih stubova.
×