VESTI

ZBOG POGORŠANJA EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: INTERNO ĆE RADITI U VIDU DEŽURSTVA

13728

S obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju na internom odeljenju, tj. pojavu infekcije COVID-19 kod jednog broja zaposlenih, menja se organizaciona šema rada internog odeljenja i internističkih ambulanti i to počev od sutra (4. novembra).

-Rad na internom odeljenju će se obavljati u vidu dežurstva, rada u prijemnoj ambulanti (pre podne i popodne), konzilijarnih pregleda, dijagnostičkih procedura za bolničke i onkološke pacijente (ehokardiografija, test opterećenja, 24 h EKG Holter monotoring, EGDS, kolonoskopije, USG štitaste žlezde), navodi se u saopštenju Opšte bolnice u Somboru.

Još se dodaje da će se rad u specijalističkim i subspecijalističkim ambulantama obavljati u manjem obimu.

-Takav način rada će se primenjivati sve dok se ne stvore povoljniji epidemiološki uslovi za rad, o čemu ćemo Vas naknadno informisati, dodaje se u saopštenju.

 

NA KORONU POZITIVNA TRI LEKARA I JEDNA SESTRA

Inače, epidemiološka situacija u somborskoj bolnici je znatno pogoršana u odnosu na prethodni periodu. Tako je u tri dana (30. i 31. oktobra i 1. nomembra) od 41. testiranog pacijenta, kod sedam potvrđeno prisustvo Korona virusa.

-Jedan pacijent je primljen u Kovid odeljenje, šest je poslato u kućnu samoizolaciju. Jedan PCR pozitivan pacijent je preminuo. Prisustvo Korona virusa potvrđeno je i kod tri lekara i jedne medicinske sestre, navodi se u saopštenju somborske bolnice i dodaje da se na Odeljenju za infektivne bolesti leči 5 pacijenata kod kojih je potvrđen Korona virus.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!