DRUŠTVO

Apatin domaćin najvećeg Street-volley turnira u Srbiji

6077

Apatin će u subotu biti centar odbojke u Srbiji.Na programu je osmi Street volley turnir.
Ove godine takmičiće se devojčice od 2007 godišta do najstarije uzrasne kategorije 2000 godišta. Dečaci će takmičiti u kategorijama od 2003 do 2000 godišta.
Za prve tri ekipe u svim kategorijama obezbeđene su medalje i pehari.
Turnir počinje u 10 časova.Mesto održvanja turnira je kao i prethodnih godina Centar grada, Ulica Srpskih Vladara i novi trg Trg Nikola Tesla Apatin.
Utakmice če se igrati na 15 odbojkaških terena.
Sudije turnira:Sudijska organizacija Subotice. i Južne Bačke.
Svi učesnici turnira dobiće vaučer sportske radnje Tref Sport sa kojim mogu da pazare sa 20 posto popusta sve sportske proizvode marke ASICS. Do sada prijavljene ekipe: Agrotehnika Osijek,AOK Osijek,Vitez Antunovac,Čepin,Linga Osijek,ŽOK Osijek,Blok Aut Beograd,Pionir Beograd,Vizura Beograd,Volleystars Zrenjanin,Spartak Subotica,Žok Subotica,Volleystar Subotica,Futog,Blok Aut Novi Sad,NS Volley tim Novi Sad,ŽOK Novi Sad,NS Volley Novi Sad,Srbobran,Turija,Vrbas,Merkur B Palanka,Panonija B Palanka,Warriors B Palanka,Hajduk Kula,Partizan Bač,Mladost Bački Petrovac,Bečej,Soko Nova Gajdobra,Goxin Odžaci,Sombor,CVS Sombor,Volleystars Kljajićevo ,OŠ Ivo Lola Ribar Sombor,Boom Volley Prigrevica,Apatin.
Prijave ekipa su u toku .Organizatori predviđaju da će biti preko 200 ekipa i više od 1000 odbojkašica i odbojkaša na ulicama Apatina. Medijski sponzori: Sportski Žurnal,Tv Apatin,Radio Dunav,Radio Apatin,025 INFO.
Turnir i ove godine potpuno samostalno organizuje odbojkaški klub Apatin.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!