DRUŠTVO

APATINCI NA NOVOM ISPITU HUMANOSTI, POMOZIMO MARKU JEREMIĆU DA SE IZLEČI!

13882

Prijatelji Marka Jeremića (35) objavili su putem društvenih mreža apel za novčanu pomoć, kako bi se ovom našem sugrađaninu omogućilo dalje lečenje teške bolesti. Akciju su podržali brojni građani, ali i opštinski Crveni krst.

Marku je dijagnostikovan melanom sa metastazama na plućima. Neophodna mu je finansijska pomoć za predoperativna snimanja i pripremu za potencijalnu operaciju koja bi trebala da se obavi u Švajcarskoj.

-Nažalost, zbog celokupne situacije, sa kojom je većina upoznata, moramo ovim putem da se obratimo, kako bi pomogli našem Markanu i kako bi mu svi, zajedničkim snagama, omogućili da se izleči. Do sada smo se pokazali da smo svi složni i ujedinjeni kad su ovakve situacije u pitanju, pa verujemo da ćemo uspeti i ovaj put. Svako ko je u mogućnosti, želi i može da pomogne, može da se obrati meni, ili da uplati novac na Markov dinarski ili devizni račun, navodi Branka Repac, jedna od pokretača ove humanitarne akcije.

Dinarski račun: 200-122980782-86
Devizni račun: 351-60600000085201066

-Za uplate iz inostranstva, ispred broja računa ide RS: RS 351-60600000085201066. Ako je ljudima iz inostranstva jednostavnije, mogu uplatiti novac i preko WESTRN UNION-a, dodaje Branka.

Crveni krst je danas postavio kutije za dobrovoljne novčane priloge za lečenje našeg sugrađanina Marka Jeremića, u markete Maksi i Idea. Takođe, apeluju na sve građane da, u skladu sa svojim mogućnostima, podrže ovu humanu akciju.

Za nedelju od 16 časova, ispred Pivnice na ćošku, zakazana je humanitarna svirka “Fish Vibe“-a.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!