DRUŠTVO

BRAVO ZA PRODAVNICE „MINA MARKET“: KOMŠIJSKA SOLIDARNOST U VREME KORONE

13548

Svaki kvart ima svoju prodavnicu, a svaka od njih svoje redovne mušterije. Prednost ovih trgovinica, u odnosu na velike markete, je što svoje kupce poznaju. Ko, gde, kako i s’ kim živi, ko je bolestan, ko može, a ko ne da dođe u kupovinu. Ko ima, plati odmah, ko ne, na penziji će. Sa njima se lako dogovoriti...

13549

Jedna od tih, koja se svojim redovnim mušterijama, ujedno i komšijama, našla na ruci u ovim turbulentnim vremenima je „Mina market“, sa prodavnicama u ulicama Rade Končara i Miće Radakovića u Apatinu i jednom u Svilojevu.

-Kad je uvedena potpuna zabrana kretanja za starije od 65 godina, odmah smo se organizovali kako bi pomogli našim starijim mušterijama. Dali smo im broj telefona na koji mogu da poruče šta im sve treba iz prodavnice i mi im to narednog jutra donesemo na kućnu adresu. Takođe, uslužimo ih i ako im treba nešto iz apoteke ili iz drugih marketa, ukoliko mi nemamo sve to što im je potrebno, pričaju Milan i Nataša Golić, vlasnici „Mina marketa“.

Dok Milan obavlja druge poslove, Nataša je ta koja je svakodnevno obilazi bake i deke u komšiluku.

-Oboje su izuzetno ljubazni i predusretljivi, Nataša posebno. Nama, koji ne smemo napuštati domove puno je olakšala život, time što nam je stalno na usluzi, što nam namirnice, lekove i sve što nam treba donese kući. Stvari mi ostavi u predsoblju, upita za zdravlje i meni je to sasvim dovoljno. Hvala im za sve što čine za nas starije, kaže Mira Blanuša, jedna od stalnih mušterija.

I, tako, svako zlo iznedri i nešto dobro. I pokaže ko je ko. Golići su položili ispit humanosti. Bravo!

13550

PS. Poštovane komšije i sugrađani, ostanite u svojim domovima.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!