DRUŠTVO

DA SVETLANA DOBIJE NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU BITKU: KONCERT, BAZAR, VOŽNJA BRODIĆEM...

13667

Naša sugrađanka Svetlana Mirković(48) bije najvažniju životnu bitku i neophodna joj je naša pomoć. I to što brže, jer je, po rečima njenog supruga Tibora Taborošija ona sve lošije, teže diše i sve teže se kreće. Za odlazak na lečenje u Beč, zakazan za 7. oktobar, potrebno je prikupiti još oko 25.000 evra.


KONCERT

U akciju prikupljanja pomoći za Svetlanu uključio se i apatinski bend „Fish Vibe“, koji će sutra (sreda, 23. septembar) od 18 časova održati humanitarni koncert u glavnoj ulici, kod fontane. Svirka će trajati do 21 čas, a na repertoaru će biti mnoge obrade svetskih i domaćih hitova.


BAZAR U SOMBORU

U subotu će se u Somboru održati Humanitarni bazar sa koga će sva sredstva biti uplaćena za Svetlanino lečenje. Bazar će se održati ispred DM-a, na glavnoj ulici, sa početkom u 9 časova.

-Molimo sve ljude dobrog srca da nam se pridruže da zajedničkim snagama pomognemo jednom divnom dečaku da odrasta uz svoju majku. Sve što mu je značilo dao je na licitacije, jer mu sada ne treba ništa osim da njegova mama ozdravi. Svetlani je sve lošije, ali strpljivo čeka da se novac sakupi, a vremena je sve manje. Lečenje u Beču je zakazano za 7. oktobar i potrebno je prikupiti još oko 25.000 evra. Bez naše pomoći oni su nemoćni, navele su mame okupljene u grupi za pomoć Svetlani.


VOŽNJA BRODIĆEM „APATINKA“

Humanitarna vožnja brodićem „Apatinka“ planirana je za petak, 28. avgusta. Isplovljavanje iz apatinske marine biće u 18 časova, a plovidba Dunavom će trajati 45 minuta. Cena karte je 450 dinara, a sav prihod od prodatih karata bićeprosleđen za Svetlanino lečenje. Rezervacije za humanitarnu vožnju brodićem se primaju na broj telefona025/515-0068.

13668


TREĆI BAZAR U APATINU

U nedelju će se održati treći Humanitarni bazar u Apatinu, ovaj put na parkingu apatinske pijace. Organizator, Turistička organizacija, poziva sugrađane da u što većem broju posete ovaj bazar.

-Skupljanje novčanih priloga u prethodnih mesec dana je dalo prve rezultate i ostalo je još malo vremena do Svetlaninog odlaska u Beč, međutim za pun tretman koji se sprovodi iz 3 dela nedostaje još novca koji je neophodno prikupiti pre 3. terapije. Svi zajedno trčimo veliku trku gde se cilj polako nazire, SADA NEMA ODUSTAJANJA, tako da je bitno da se i u nedelju odazovemo u velikom broju, kao do sada, poručuju iz Turističke organizacije Apatin.

Prijave izlagača i prodavaca u inbox stranice Turističke organizacije Apatin ili na telefon broj 025/772-555 do petka, u podne.

Podsetimo, pomoći se može slanjem SMS poruke: 788 na 3030, uplatom na Svetlanin račun (dinarski: 160-6000000043015-14 i devizni: 160600000004304715) ili licititacijom u Fejsbuk grupi „Budi human”.

Pomozimo Svetlani da dobije životnu bitku!

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!