DRUŠTVO

Danilo Kiš i Sara Batinić plasirali se na REPUBLIČKO TAKMIČENjE iz književnosti

17267

 

Učenici sedmog razreda OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina, Danilo Кiš i Ana Bogdanović su na Opštinskom takmičenju iz književnosti jedini su ostvarili plasman na okružni nivo, osvojivši 3. mesto, dok su učenice osmog razreda, Sara Batinić i Mila Štikovac, ostvarile direktan plasman prošlogodišnjim učešćem na Republičkom takmičenju.

 

Nakon održanog Okružnog takmičenja iz književnosti, apatinski učenici ostvarili su sledeće rezultate:

VII razred:

Danilo Кiš 1. mesto (19/20) i plasman na Republičko takmičenje;

Ana Bogdanović (14/20) pohvala, diploma joj je izmakla za bod.

 

VIII razred:

Sara Batinić 1. mesto (20/20) i plasman na Republičko takmičenje;

Mila Štikovac 3. mesto( 16/20).

 

17268

Iz oblasti gramatike, na opštinskom takmičenju su sledeći učenici OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina ostvarili plasman na okružno takmičenje:

5. razred:

Teodora Miladinović (III nagrada);

Petra Gašić (III nagrada);

Sofija Cvetićanin (III nagrada);

Dorotea Drljača (III nagrada);

Dunja Miletin (III nagrada).

 

6. razred:

Dušan Batinić (III nagrada);

Helena Ožegović (III nagrada).

 

7. razred:

David Đorđević (III nagrada).

 

8. razred:

Mila Šakić (II nagrada);

Đorđe Napijalo (II nagrada);

Mila Štikovac (III nagrada).

Učenica Sara Batinić ostvarila je direktan plasman na Okružno takmičenje iz gramatike na osnovu prošlogodišnjeg rezultata.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!