DRUŠTVO

Deca iz PU “Pčelica” PRIKUPILA gotovo 80.000 dinara za Danila

17763

 

Predškolska ustanova „Pčelica“ organizovala je drugu po redu Dečiju humanitarnu pijacu, u okviru koje su prikupljali sredstva za lečenje našeg mladog sugrađanina Danila Balaća.

Mali trgovci i ovoga puta, po simboličnim cenama od po 100 dinara, prodavali su u centru grada igračke i rukotvorine koje su pre toga izrađivali sa vaspitačima i svojim roditeljima, a kako navode u PU “Pčelica” prikupljeno je gotovo 80.000 dinara.

Poštovani naši sugrađani, zahvaljujemo vam se što ste se po drugi put odazvali na naš poziv za učešće u humanitarnoj akciji. I ovaj put smo bili uspešni zajedno i za Danila sakupili 79.650,00 dinara”, rekli su u ovoj predškolskoj ustanovi.

Podsećamo, Danilu je uspostavljena dijagnoza epilepsije, kao i dijagnoza iz spektra autizma koja, udružena sa epilepsijom, dodatno usporava njegov dalji razvoj i oporavak. Sredstva su mu potrebna za tretmane matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, specijalističke i kontrolne preglede, laboratorijske analize, tretmane u hiperbaričnoj komori, fizikalne terapije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Prema poslednjem preseku Fondacije “Budi human”, za našeg mladog sugrađanina do sad je prikupljeno oko 3,4 miliona dinara, a potrebno mu je ukupno 4.838.000 dinara.

Danilu možete pomoći slanjem sms poruke, sadržine 1364, na broj 3030.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!