DRUŠTVO

GKUD DUNAV - SRCEM ZA „MASLAČAK“

13580

Deca iz GKUD-a „Dunav“ i njihovi roditelji uspešno su završili humanitarnu akciju „Srcem za Maslačak“ u kojoj su za drugare iz Udruženja za podršku osobama sa autizmom „Maslačak“ iz Sombora prikupili 60.770 dinara.
-Cele sedmice pred Osmi mart smo bili izuzetno vredni i napravili smo puno poklončića, koje smo prodavali od četvrtka do nedelje, na štandu na novoj pijaci. Uz štand bila je postavljena i kutija za priloge naših sugrađana, koji su zdušno podržali akciju i cilj je postignut, kaže Dušan Banjac, predsednik GKUD-a „Dunav“.
Na ideju su, u „Dunavu“ došli sasvim spontano, kroz neobavezni razgovor u kom je učestvovala članica oba udruženja, Aleksandra Marić.
-Ubrzo smo krenuli sa radionicom za decu i roditelje, pravili smo cveće od papira i magnete, proširili smo asortiman sa slikanjem na platnu, čestitkama i slično. Sve je teklo samo od sebe, deca su bila oduševljena svojim delima i akciju smo zaokružili prodajnom izložbom na pijaci, kaže Đurđica Bursać, rukovodilac Programskog saveta GKUD-a „Dunav“.
Ističe da su im se na prvoj, najvećoj radionici pridružili i drugari iz Udruženja „Maslačak“ i da je atmosfera bila izuzetna.
-Energija u prostorijama GKUD-a „Dunav“ je bila posebna tokom cele ove akcije. Zaista sam ponosna na sve naše članove i idemo dalje! Tu smo da ulepšamo sva dešavanja, naš grad i vratimo što više osmeha na lice. Zahvaljujem se članovima GKUD-a „Dunav“, Udruženja „Maslačak“, kao i Radici Repac na svesrdnoj pomoći u obezbeđivanju materijala za rad, dodaje Đurđica Bursać.

13581

13582

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8
FMFM&PRESS DOO
Petefi Šandora 57 , sprat I , lokal 6,
Apatin - 25260
Tel: +381 25 780 200
Mob: +381 63 82 94 653
@mail: radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!