DRUŠTVO

Gotovo 100 kolekcija na 2. Apatinskoj međunarodnoj ONLINE FILATELISTIČKOJ IZLOŽBI

17019

 

Druga međunarodna onlajn filatelistička izložba „Apatin 2022” organizovana je u saradnji sa „Italijanskom federacijom filatelističkih društava” i „Italijanskom asocijacijom maksimafilija”.

Ove godine interesovanje je pokazao veliki broj izlagača iz Srbije, Italije, Rusije, Rumunije, Češke, Republike Srpske, Albanije, Severne Makedonije, Hrvatske, Indije, Velike Britanije, Portugala.

Na izložbi učestvuje 66 izlagača sa 91 kolekcijom, sa preko 200 vitrina.

"Kako izložba nije takmičarskog karaktera već služi za promociju filatelije, posebno se zahvaljujemo Domu starih i penzionera Apatin i Centru za socijalni rad Apatin na učešću na izložbi sa svojim eksponatima (zbirkama)", naglašavaju organizatori ove zanimljive izložbe.

Organizacioni odbor onlajn filatelističke izložbe čine: predsednik Organizacionog odbora Željko Popović, članovi: Zoran Vrućan (predsednik Upravnog odbora Apatinskog filatelističkog društva), Bruno Crevato-Selvaggi (predsednik Italijanske federacije filatelističkih društava). ), Luca Lavagnino (FSFI delegat za izložbe i žiri), D'Agata Rosario (predsednica Italijanskog udruženja Maksimafilija), Radovan Đukić (zamenik predsednika Opštine Apatin), Nikola Vejin (član Upravnog odbora „Udruženje filatelista Apatin“ – tehničko lice u Organizacionom odboru) i Bojan Dražić (tehničko lice u Organizacionom odboru).

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!