DRUŠTVO

HUMANOST NA DELU! Veliki odziv Apatinaca na humanitarnom koncertu „Pretpraznična bajka“

14739

Veliki broj Apatinaca prisustvovao je humanitarnom koncertu pod nazivom “Pretpraznična bajka”, a koji je večeras održan u Centru kulture PIK. Koncert, uz propratnu prodajnu izložbu, organizovalo je Udruženje dobročinitelja “Mali Princ” iz Apatina.

Na izložbeno-prodajnoj postavci, osim slika i drugih rukotvorina članova UD “Mali Princ” našli su se i radovi dece iz PU “Pčelica”, OŠ “Žarko Zrenjanin”, kao i korisnika Dnevnog boravka za osobe sa invaliditetom i intelektualnim poteškoćama. U zabavnom delu programa nastupila su deca pripremne predškolske grupe vaspitačica Branislave Pemac i Zorane Pavićević, član “Malog Princa” Andrej Vukša, te muzičari Snežana Regoda, Dušan Kljajić, Hana Tompa, Ena Đorđević i drugi, a kao posebno iznenađenje večeri, decu je najviše obradovao dolazak Deda Mraza.

14740

Prisutnima se, u ime UD “Mali Princ”, zahvalila predsednica udruženja, Aleksandra Marić, i podelila zahvalnice svima koji su pomogli da se “Pretpraznična bajka” održi.

14741

Podsećamo, Udruženje dobročinitelja „Mali Princ“ nastalo je 5. oktobra 2021. godine, kao nevladino, dobrovoljno, neprofitno udruženje građana, s ciljem podrške oboleloj deci, osobama sa invaliditetom, retkim bolestima, te socijalno ugroženim kategorijama, kao i radi unapređenja prava i položaja osoba sa invaliditetom i podrške njihovim porodicama. Koncert i izložba organizovani su kako bi članovi udruženja u budućnosti lakše realizovali svoje planove i ciljeve.

14742

14743

14744

14746

14745

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!