DRUŠTVO

Ilija i Nađa – spoj ljubavi, dobre energije i MUZIKE za dušu

16426

 

Ilija Zobenica i Nađa Mileusnić novi su duet na apatinskoj muzičkoj sceni, a koji, iako mlad, već ima tendenciju da postane jedan od omiljenih. Ovi mladi ljudi upoznali su se spontano u restoranu „Garden House“, njihovo poznanstvo pretvorilo se u ljubav, a potom i u deljenje iste sa ljubiteljima dobre muzike i lepe energije.

Dvadesetšetstogodišnji Ilija apatinskoj javnosti je poznat od ranije, jer je muzikom počeo da se bavi već sa šesnaest godina, kada je sa drugarima osnovao bend „Perspektiva“.

Posle Perspektive, drugari iz Prigrevice su me zamolili da im se pridružim u bendu „Opšti haos“, pristao sam i tad sam počeo sa ozbiljnijim nastupima. Nakon toga oko tri godine sam pevao u „Prljavom Romeu“, a trenutno sam angažovan i u bendu „Besom protiv“.  Oduvek sam voleo da pevam, ali moram priznati i da sam stidljiv. Čak i danas prvih deset pesama imam tremu“, otkriva ovaj skromni i talentovani mladić, koji se inače bavi komercijalom, a muziku smatra hobijem.

Njegova devojka i partnerka sa kojom trenutno nastupa, Nađa, ima 20 godina i druga je godina na Fakultetu tehničkih nauka. Prema njenim rečima, u muzici je od malena, prvenstveno zbog oca.

Tata je svirao gitaru. On i njegovo društvo su uglavnom imali ta vikend druženja i ja sam uz njega slušala gitaru, malo pevala sa njim. Zbog toga sam i zavolela muziku, upisala gitaru u nižoj muzičkoj, ali sam završila samo četiri godine. Muziku sam zapostavila dok se nisam upoznala sa Ilijom, a onda sam joj se ponovo vratila zahvaljujući njemu“, saznali smo od Nađe.

Prvi nastup ovog sjajnog dueta, uz pratnju akustične gitare, desio se u restoranu „Garden House“ u Apatinu predesetak dana, a već u subotu, 24. septembra, od 21 sat, na istom mestu će se ponovo predstaviti publici.

Uglavnom su bili pozitivni komentari posle svirke, mi smo takođe zadovoljni, naročito s obzirom na činjenicu da nismo imali puno vremena za vežbanje, jer Nađa ima obaveza na fakultetu, što je prioritet, ali super je ispalo“, ponosan je Ilija.

Ova dva sjajna mlada i talentovana vokala pravo su osveženje na lokalnoj muzičkoj sceni. Na repertoaru imaju domaći i strani pop, rok, ali i nešto malo fanka. Ukoliko i sami želite da ih poslušate, uživate u kvalitetnoj muzici i prelepom ambijentu restorana „Garden House“, ne propustite rezervisati svoje mesto za subotu, 24. septembar.

16427

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!